Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Cele mai mari bănci din Canada, stop publicității pe Facebook în luna iulie

Royal Bank of Canada, Toronto-Dominion Bank, Bank of Nova Scotia, Bank of Montreal, National Bank of Canada și Canadian Imperial Bank of Commerce s-au alăturat campaniei anti-Facebook, #StopHateForProfit, și își îngheață reclamele pe Facebook în luna iulie.
 aboneaza-te
stophateforprofit facebook

Campania #StopHateForProfit a fost lansată de mai multe grupuri de drepturi civile din Statele Unite ca răspuns la politica permisivă a rețelei sociale Facebook vizavi de discursurile care incită la ură de pe platformă.

Săptămâna trecută, Desjardins Group, cea mai mare federație a cooperativelor de credit din Canada, a declarat, de asemenea, că s-a alăturat campaniei de boicot și nu-și mai face reclamă pe Facebook și Instagram în luna iulie.

Reclamele a peste 400 de branduri, printre care Coca-Cola, Unilever Ford şi Starbucks, au dispărut până acum de pe Facebook.

În replică, Facebook a anunțat că a cerut un audit al drepturilor civile și că a interzis peste 250 de organizații care promovează supremația albă pe Facebook și Instagram. În plus, mai spun reprezentanții Facebook, 90% din discursurile care propagă ura sunt identificate înainte ca utilizatorii rețelei să le raporteze.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii