Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Cele mai influente femei din România premiate la Gala Forbes Woman 2019

Forbes România a organizat miercuri, 27 martie cea de-a opta ediție a Galei Forbes Woman, la Palatul Bragadiru. Gala a fost dedicată celebrării succesul femeilor din România care reprezintă modele autentice, puternice ale societății românești din mediul de afaceri, filantropie și educație.    

După cea de-a doua ediție Forbes Woman Summit, cel mai important summit din România, la care am adus pe scenă cele mai importante voci feminine din mediul de business și din societatea românească, Forbes România le-a aplaudat și premiat pe acele doamne care au știut să-și impună numele în cele mai înalte medii, în partea de sus a liniilor din zonele artistice sau creative, cu alte cuvinte – cele care au spart clișee.

 

Gala Forbes Woman nu reprezintă doar modul prin care Forbes România recunoaște implicarea femeilor și rolul lor activ într-un mediu de afaceri în continuă dezvoltare, ci și prefața celei de-a opta ediții a Topului 50 cele mai influente femei din România, publicat de Forbes România.

 

Câștigătoarele Galei Forbes Woman sunt exemple de inspirație, perseverență, inovație și spirit antreprenorial.

 

Câștigătoarele ediției 2019 a Galei Forbes Woman au fost:

 

„Forbes Woman – Top 50 cele mai influente” a ajuns unul dintre proiectele cele mai importante ale Forbes în România, un proiect care stârnește de fiecare dată interesul cititorilor, cu atât mai mult cu cât reprezintă pretextul de a oferi modele inspiraționale într-o societate cu valori adesea incerte.

 

Pe parcursul serii, invitaţii s-au bucurat de momentele artistice oferite de artiștii Operei Comice și de concertul extraordinar Ștefan Stan.

 

 

Forbes România le mulțumește celor care au făcut posibilă această minunată seară:

Partenerilor strategici: BMW Group, Cellini, Carrefour, Immofinanz și Obsentum; Nespresso – Cafeaua oficială; Idea Bank, CEZ Azay, Banca Transilvania, Microsoft, București Mall, Turkish Airlines, Nemo Express și Aqua Carpatica în calitate de parteneri gold.

Eventix, în calitate de partener tehnic, precum și partenerilor: Palatul Bragadiru, Maison Dadoo, Sweet Concept, Vin Magazin, Casa de vinuri Cotnari, Frufru, Urban Monkey, Cat Chocolate, Today Advertising, Rose Mary, Chilli Ideas, Ștefan Stan, Fundația Calea Victoriei, Cabina foto Collect Moments by Nena Events.

 

 

Forbes România

Forbes România, cel mai puternic brand de presă economică de pe piața românească, îi onorează și îi premiază în fiecare ediție a evenimentelor sale pe curajoșii care se remarcă în mediul de business cu un model antreprenorial excepțional.

 

Forbes România este o voce puternică în businessul românesc și își propune ca, împreună cu oamenii de afaceri, dar nu numai, să realizeze acea schimbare în bine de care are nevoie România în acest moment și să creeze un mediu de business dinamic și creativ pentru toți antreprenorii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii