Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Cele mai importante puncte ale discuției dintre Ministrul Agriculturii și Ambasadorul Republicii Moldova în România

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu, l-a primit pe Ambasadorul Republicii Moldova în România, E.S. Mihai Gribincea.
Agricultura

Discuțiile dintre cei doi oficiali au vizat cooperarea dintre Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale din România și instituția omoloagă din Republica Moldova. Ambasadorul Mihai Gribincea a apreciat că este necesară asistența din partea experților români. Totodată, Ambasadorul a menționat că semnarea unui noi Plan de Acțiune pentru anul 2016 ar permite o colaborare mai bună între cele două ministere.

VEZI ȘI: INVESTIȚIILE DIN SECTORUL IRIGAȚIILOR VOR FI ADMINISTRATE DE O ENTITATE SEPARATĂ

Ministrul Achim Irimescu a afirmat că în ce privește Republica Moldova, două sectoare cu o importanță deosebită sunt cel sanitar-veterinar și cel fitosanitar. Experții români ar putea acorda asistență colegilor din țara vecină astfel încât Republica Moldova să poată intra pe piața europeană cu cât mai multe produse.

VEZI CE AU DISCUTAT MINISTRUL AGRICULTURII ȘI AMBASADORUL FRANȚEI ÎN ROMÂNIA

Totodată, în vederea realizării unui schimb de cunoștințe în domeniile sanitar-veterinar, fitosanitar și comerț agroalimentar, în  perioada următoare se va crea un grup de lucru între experții celor două ministere.

15 EVENIMENTE DESFĂȘURATE PE PIAȚA AGRICOLĂ ÎN 2015

VEZI CARE SUNT PRINCIPALELE OBIECTIVE ALE MADR ÎN 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii