Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Cele mai importante instituții de învățământ internaționale vor fi prezente la București în week-end

World Education Fair va fi organizat în acest week-end la hotelul Radisson Blu, unde se așteaptă peste 5.000 de vizitatori, în cele două zile în care se desfășoară, informează Agerpres.
educatie.jpg

Cei care doresc să studieze în străinătate vor avea ocazia să discute cu reprezentanții unora din cele mai importante universități, colegii și licee internaționale la cel mai important târg educațional al anului – World Education Fair. Vizitatorii vor putea discuta cu reprezentanții a 90 de instituții de învățământ din toată lumea despre ofertele de studii universitare, mastere, MBA, studii liceale, dar și tabere academice de limbi străine.

Târgul oferă tabere educaționale pentru copii și tineri de toate vârstele, dar și pentru adulți. Mai mult, organizatorii au pregătit oferte excepționale de tabere educaționale, care pot fi rezervate direct la târg, din peste 300 de oferte din Europa și America de Nord. EduTaberele individuale în străinătate vor avea la târg discount-uri de la 5 pana la 20%, valabile doar în cadrul evenimentului. Târgul este singurul de acest gen organizat în țara noastră și, pe lângă Capitală, va avea loc și în alte două orașe: Constanța și Craiova.

CITEȘTE ȘI: Educația, o strategie pe termen lung

În prezent sunt peste 45.000 tineri români care studiază în străinătate, la diverse nivele educaționale, licee sau universități, iar numărul acestora este în creștere cu aproximativ 20% pe an. Conform statisticilor IntergralEdu, tinerii români care pleacă să studieze în afară aleg în ordine următoarele domenii universitare de studiu: IT, business management, media și comunicare, management hotelier și inginerie. În ceea ce privește „destinațiile” universitare ale tinerilor români, topul este dominat de Marea Britanie cu Coventry, Greenwich, Lancaster, urmată de Olanda (The Hague University of Applied Sciences) și Danemarca (VIA University)

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii