Cautare
, Contributor

Social Media Coordinator

ForbesCars |
|

Cele mai COOL mașini

logo_cool_100.JPG
Cel mai "cool" brand din domeniul auto din topul Forbes "COOL 100" apărut în 2012 a fost Smart.
Din cele 10 branduri din topul celor mai "cool" branduri din auto, Dacia este singurul brand românesc. a fost aleasă de trendsetteri pentru emoția afectivă (mașina părinților, a copilăriei) și pentru emoția pozitivă a succesului (marca românească de succes).

Smart a fost ales pentru avantajele mărimii și a consumului mic de carburant, într-un oraș strangulat de trafic și cu parcări insuficiente. Al doilea brand din top, Mini, este astfel poziționat pentru factorul chic, „fashionable”.

Celelalte branduri au fost alese pentru tradiție (old school – Mercedes, Jaguar, Harley), experiență directă cu ele (au sau au avut o mașină și sunt/au fost mulțumiți), design, lux la preț bun (Nissan); lux (Lexus), forță (BMW)

Galerie FOTO: Cele mai "cool" 100 de branduri din 2012

În noiembrie 2013, Forbes România lansează cea de-a doua ediție a topului “COOL 100”, un proiect realizat pentru al doilea an consecutiv în urma colaborării cu agenția de coolhunting Antz.

La începutul lunii noiembrie va fi lansată și o aplicație, pe pagina de Facebook a Forbes România, prin intermediul căreia fanii vor putea vota brandurile favorite. Fanii vor putea câștiga, prin tragere la sorți, invitații la Gala "COOL 100", în cadrul căreia va primi un premiu special și brandul cel mai popular printre fanii de Facebook ai Forbes România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii