FacebookTwitterLinkedIn

Gala Forbes COOL, din 20 noiembrie, a celebrat și premiat brandurile care au reușit, în ultimul an, să-și comunice mesajul într-un mod suficient de original și de elocvent pentru a intra în grațiile unei categorii de public despre care se vorbește tot mai mult în ultimii ani. Cei pe care îi numim uneori hipsteri, alteori formatori de opinie, dar cărora noi preferăm să le spunem trendsetteri: cei care dau tonul, fac parte din generația care mișcă trenduri și vor să schimbe lumea având ca punct de plecare brandul lor personal.

Selecția formatorilor de opinie, intervievarea acestora, analiza și interpretarea rezultatelor au fost realizate de agenția de coolhunting Antz.

Banca Transilvania a primit premiul pentru cel mai cool brand din domeniul financiar.

Cel de-al doilea premiul al serii a mers către Marriott, cel mai cool brand din categoria Hospitality .

Cel mai cool brand din categoria consultanță a fost desemnat KPMG, iar cel mai cool brand din categoria Social Media a fost Youtube. Pepsi a fost premiat pentru că este cel mai cool brand din categoria Soft Drinks, iar IKEA cel mai cool brand e Home Deco.

CITEȘTE ARTICOLELE DIN NOUA EDIȚIE FORBES 100 COOL BRANDS

Kinder este cel mai cool brand de ciocolată, premiat la Gala Forbes Cool, iar Intel cel mai cool brand de procesoare. La categoria farma, Sensiblu a fost premiat pentru că este cel mai cool brand.

În continuare au fost premiate Aqua Carpatica, cel mai cool brand de apă, și Cartier, cel mai cool brand de ceasuri și bijuterii de lux. Cel mai cool retailer a fost Mega Image, iar Cărturești a fost premiat pentru că este cel mai cool brand românesc.

Visa a fost premiat apoi pentru că este cel mai cool card, iar Admiral Markets a fost premiat pentru că este cel mai cool broker.

CITEȘTE MAI MULT DESPRE GALA FORBES COOL

Gala Forbes Cool a fost prezentată de Bogdan Miu, în timp ce momentele artistice din cadrul evenimentului au fost asigurate de Les Elephants Bizarres și Dekadens.

Evenimentul a avut loc la Biavati Events. Partenerii evenimentului sunt Mini România, CEC Bank, Praktiker, KPMG, Intel, Lenovo, KFC, Mega Image, Pepsi și Admiral Markets. Evenimentul este organizat cu susținerea  Origo, Calif, Wacom, Concept Apps și Photoliu.