Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cele mai ciudate și mai cool mașini din SUA pot fi văzute pe History

Televiziunea History va lansa în premieră un nou serial: „Pierduți în transmisie.” Primul sezon va fi difuzat în fiecare joi, de la orele 21:00, începând cu 13 august a.c..
 aboneaza-te
Pierduti in transmisie (1)

Serialul aduce împreună două personalități puternice, afaceristul din Nashville, George Flaningen, și prezentatorul Top Gear, Rutledge Wood, împătimiți ai automobilelor.

George este un om de afaceri cu un simț ascuțit, ce nu a pierdut niciodată bani dintr-o tranzacție. Și-a plătit singur studiile prin vânzarea de mașini, iar odată și-a dublat banii prin recondiționarea unei mașini într-o singură zi. A lucrat cu cântăreți de muzică country și chiar și cu fundația GRAMMY, reușind să construiască inclusiv un garaj în stil vintage ce găzduiește unica lui colecție de mașini. Printre automobilele sale de preț se numără prima sa mașină, un AMC AMX din 1969, și Ford-ul Coupe Hot Rod din 1931, ce a aparținut tatălui său, ambele fiind recondiționate de Flaningen.

VEZI UN NOU SERIAL TERIFIANT LA AMC!

Rutledge Wood este un împătimit al automobilelor, cu o preferință neobișnuită în acest domeniu. A deținut peste 80 de mașini și intenționează să colecționeze tot atâtea. A deprins meseria de a cumpăra și recondiționa mașini de la tatăl lui și a reușit să transforme această fixație într-o carieră. Rutledge poate să vadă frumusețea în aproape orice vehicul și este determinat să pună comorile uitate ale industriei auto înapoi pe autostrăzi.

Acești doi prieteni se află într-o excursie în America, salvând cele mai ciudate și cool mașini din țară. Împreună, Rutledge și George vor repara și vor readuce automobile pe drumuri, iar călătoria la va face pe cele două personaje să facă cunoștință cu tradițiile locale și oameni excentrici și să ajungă la inimă culturii auto din America.

Televiziunile History şi History HD sunt disponibile pe Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii