Cautare
, Contributor

Forbes.com

Telecom |
|

Cele mai bune telefoane mobile pentru realizarea de fotografii

Nokia 808 PureView
Modelul Nokia 808 PureView are cea mai performantă cameră foto disponibilă la un telefon mobil prezent pe piaţa locală, cu un senzor de 41 MP, însă sistemul de operare Symbian, permite instalarea unui număr foarte mic de aplicaţii mobile.

În top urmează modelele Motorola RAZR şi Sony Xperia S, ambele având disponibile camere foto cu senzori de 12 MP, în timp ce sistemul de operare Android permite instalarea şi rularea aplicaţiilor mobile specifice.

Vezi in galeria foto cum arata cele mai bune telefoane pentru realizarea de fotografii

Radu Boancă de la The PhoneGeeks sustine ca si modelele Samsung Galaxy SIII, iPhone 5 şi HTC One X, care sunt foarte populare în această perioadă, au camere foto destul de avansate, cu senzori de 8 Megapixeli, cu care utilizatorii pot realiza fotografii reuşite în orice condiţie. În plus, pentru primele două modele se lucrează la o serie de accesorii foto, precum obiective sau blitz-uri detaşabile.

Află cum folosesc românii smartphone-ul

Cei de la The PhoneGeeks, divizia specializată de tehnică și telefonie mobilă a EuroGsm, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobilă Orange România, prezintă in paralel si o serie de aplicaţii mobile dedicate editării fotografiilor, prin care utilizatorii pot modifica aşa cum doresc pozele realizate cu telefoanele mobile.

Citește și: Samsung GALAXY S III atinge 30 de milioane de unități vândute în 5 luni

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii