Cautare
, Contributor

Forbes.com

Travel |
|

Cele mai bune hoteluri wellness din Europa. România, prezentă în Top 20!

2.	Kempinski Hotel River Park - Bratislava	 - Slovacia
Stresaţi de muncă şi de viaţa cotidiană în noul an? Motive bune pentru o pauză şi câteva zile de relaxare. Serviciul de rezervare hotelieră online hotel.info a realizat din acest motiv o evaluare a celor mai bune hoteluri wellness din Europa. Aceasta ne oferă câteva surprize.

România se află în clasamentul european pe locul 16. Un concediu de wellness în Europa de Est este din ce în ce mai interesant pentru doritorii de relaxare, deoarece raportul preţ/prestaţii este în multe locuri ispititor. Slovacia, Cehia şi Polonia ocupă astfel un loc bun în clasamentul primelor zece cele mai bune hoteluri wellness din Europa.

Pentru evaluare au fost relevante aprecierile oaspeţilor hotelului. Acolo au fost luate în consideraţie diferite criterii, cum sunt ofertele de sport şi wellness, calitatea camerelor, curăţenia, raportul preţ/prestaţii, calitatea micului-dejun sau amabilitatea personalului.

În tabelul următor sunt listate primele 20 hoteluri wellness cu cele mai bune evaluări din Europa.

hotel.info este un serviciu gratuit de rezervări hoteliere pentru companii şi clienţi privaţi. În întreaga lume, serviciul oferă peste 210.000 hoteluri pentru rezervări pe cale electronică. În comparaţie cu alte modalităţi de rezervare, clientul poate obţine prin hotel.info avantaje considerabile de preţ.

Vezi GALERIA FOTO cu TOP 10 hoteluri wellness cu cele mai bune evaluări din Europa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii