Cautare
, Contributor

Travel |
|

Cele mai bune hoteluri din România în opinia vizitatorilor

Radisson Blu, București
Sunt de patru stele, cinci, de lux sau boutique hoteluri. Au sute de camere sau până în 30. Aparțin unor renumite rețele internaționale sau sunt independente. Sunt cele 25 de hoteluri din România pe care turiștii le-au clasificat drept cele mai bune. 

Cel mai mare site de călătorii din lume, TripAdvisor, a publicat recent lista câștigătorilor distincțiilor Traveler’s Choice Awards 2013, la categoria Hoteluri. Siteul premiază cele mai apreciate hoteluri din întreaga lume e pe baza milioanelor de opinii și review-uri din partea călătorilor.

Vezi aici o galerie foto cu top 10 hoteluri din România.

România este prezentă în clasamentul din acest an cu 25 de hoteluri, atât din Capitală (15 dintre unitățile hoteliere aflate în top sunt din București), cât și din Sibiu (3) sau Cluj-Napoca.  

Pe primul loc în clasamentul național se află hotelul Little Texas din Iași, clasificat la patru stele. Deschis în 1997, acesta aduce în inima Ieșilor o bucată din Vestul Sălbatic. Little Texas dispune de 32 de camere și 4 apartamente , fiecare cu mobilier american conceput special pentru unitate.

JW Mariott și Radisson Blu, două dintre cele mai mari și luxoase unități de pe palierul de cinci stele, ocupă locurile  cinci, respectiv opt în clasamentul TripAdvisor.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii