FacebookTwitterLinkedIn

De ce gadgeturi ai nevoie în concediu

În primul rând îți trebuie un rucsac, dar nu orice fel de rucsac, ci unul inteligent. E bun pentru că are un design antifurt, cu buzunare ascunse și fermoare accesibile doar pentru purtător. De asemenea, vine dotat cu port USB și o mulțime de compartimente în care să pui alte gadgeturi.

Unul foarte practic și care nu ocupă mult spațiu ar fi un acumulator solar. Nu este deloc scump și te salvează ori de câte ori rămâi fără baterie. Îl poți lăsa la încărcat lângă tine, pe plajă, cât timp te bronzezi.

Un ceas inteligent este accesoriul perfect. Nu neapărat pentru a sta cu ochii pe oră (doar ești în concediu), dar vine încorporat cu GPS și îți monitorizează pulsul, caloriile arse și multe altele. Nu strică să le iei ceasuri inteligente și copiilor. Au sisteme de localizare și vei sta mai liniștit că nu trebuie să-i cauți pe toată plaja.

Ce să iei la tine, dacă pleci cu mașina

Ai mai mult spațiu de depozitare, așa că o dronă nu are cum să fie o idee rea. Poți surprinde imagini spectaculoase, de la înălțime, iar amintirile vor fi de neuitat.

Pentru călătoria propriu-zisă, foarte util îți va fi și un suport de telefon cu display pentru aplicațiile GPS. Îți va reflecta harta în raza vizuală și nu vei mai rata nicio ieșire de pe autostradă.

N-ar strica să-ți instalezi pe mașină și o cameră, pentru siguranța ta. În afară de monitorizarea traficului, poți afla cine ți-a vandalizat mașina sau să o folosești în cazul unor accidente pentru a-ți dovedi nevinovăția. Camerele auto de pe spy-shop.ro  te ajută să surprinzi și momentele vesele din timpul călătoriei. Te poți filma cu ele alături de prieteni sau de familie.

Alte lucruri numai bune de pus în bagaj

Un eBook Reader nu este niciodată demodat. Cititul rămâne întotdeauna o activitate excelentă pentru momentele de respiro. Nu mai trebuie să dai iama în magazinele de cărți din aeroporturi, îți descarci ce vrei și citești când ai chef.

Dacă îți plac sporturile extreme sau pur și simplu vrei să filmezi sub apă, n-ar strica să ai la tine și o cameră de acțiune. Poți opta și pentru niște obiective destinate smartphone-ului sau stabilizatoare de imagine. Și dacă tot am ajuns la capitolul poze, nu uita nici de selfie stick. Doar vrei să ai o vacanță de neuitat!  

Sperăm ca ideile noastre să îți fie de folos. Nu îți rămâne decât să-ți faci bagajul, să îți iei gadgeturile preferate în el și să te bucuri de vară și de concediu, alături de cei dragi.