FacebookTwitterLinkedIn

Citim mai mult în pandemie. Acesta este concluzia pe care o putem trage, raportându-ne la faptul că, în timpul lunilor asociate acestei perioade, librăriile online au înregistrat creșteri între 65-80%. cele mai căutate domenii fiind: parenting, educational și dezvoltare personală. 

În privința titlurilor recomandate de experți pentru acest an, iată o serie de titluri pe care nu trebuie să le ratezi în 2021:  

1. “Lumi eterice” de Tatiana Tolstaia 

“Plină de viață, armonizată perfect…Tolstaia este cunoscută în Rusia ca un critic politic extrem de inteligent și caustic, dar amintirile copilăriei sale sovietice au un caracter trandru, personal.”- The New York Times Book Review 

“Lumi eterice” de Tatiana Tolstaia este un titlu pe care nu trebuie să îl ratezi în 2021. Iubitorii literaturii ruse vor descoperi în paginile acestei colecții fascinante de povestiri o profunzime ce amintește de Cehov, satira caracteristică lui Gogol, însă învăluite în amestecul personal de umor și lirism al autoarei. 

Cartea este îmbibată în esența spiritului slav, povestirile din cartea “Lumi eterice” de Tatiana Tolstaia construind planuri extinse către subiecte precum politica, identitatea, dragostea sau pierderea, din dorința de a proiecta existența obișnuită spre lumi magice.   

2. “Distruge-ți obiceiurile nocive” de Joe Dispenza

“O carte strălucită și înălțătoare” – Dr Allan Botkin

Omul poate avea control deplin asupra propriei sale minți, fapt ce îi permite libertatea de a înlătura obiceiurile nefaste de la baza imaginii sale în societate. Cartea lui Joe Dispenza sugerează ideea că nimeni nu este obligat să rămână neschimbat pentru întreaga viață. 

Remodelarea comportamentală, din dorinta obținerii unei versiune al propriului “Eu” mult mai bune, permite găsirea unui echilibru universal, obținerea unui control deplin asupra vieții de zi cu zi și atingerea unui nivel de rezonanță superior, în relațiile cu semenii din jur. 

Cartea “Distruge-ți obiceiurile nocive” a lui Joe Dispenza prezintă o serie de argumente ce susțin ideea conform căreia creierul poate transforma dorința de schimbare în realitate. 

“Nu este nevoie de contact sau de o apropiere mai mare de un element fizic din câmpul cuantic, pentru a ne influența sau a-l influența” afirma autorul în aceasta carte importantă pentru dezvoltarea ta personală. Așadar, nu uita să o treci pe lista cu titluri de citit în 2021! 

3. “Schimbând gândirea, îți schimbi viața” de Brian Tracy 

“Fiecare propoziție din această carte este plină de adevăr, interacțiune și forța”Robert G. Allen

Cea de-a IV-a ediție a acestui bestseller, pe care îl poți comanda online în pandemie de la editura Curtea Veche, descrie modul simplu prin care îți poți remodela comportamentul, în jurul unui set de 12 principii propuse de autor. 

Pe baza acestor principii, calea către o versiune mai bună a ta poate evita mult mai simplu anumite blocaje, ce capătă amploare în propria ta minte pe baza: fricilor, frustrărilor, vinovăției samd 

Conform acestei cărți, putem să pășim cu dreptul pe calea unui proces de schimbare comportamentală doar atunci când am găsit o miză personală de însemnătate uriașă, în care să credem cu adevărat. 

În viziunea lui Brian Tracy, cei care ajung să vizualizeze viitorul așa cum își doresc, au găsit “acea dorință” aflată la baza remodelării comportamentale. Nu le mai rămâne decât să găsească instrumentele potrivite, pe baza celor 12 principii regăsite în carte, pentru a transforma acea proiecție într-o realitate concretă. 

4. “Cele cinci limbaje ale iubirii” de Gary Chapman 

“Dând dovadă de o longevitate care i-ar face pe editorii din New York să se înverzească de invidie, în fiecare an cartea s-a vândut într-un număr de exemplare mai mare decât în anul precedent” – New York Times 

Pe baza unei experiențe de peste 30 de ani în terapia de cuplu, Gary Chapman propune in această carte excepțională cinci limbaje de iubire universal valabile: 

  1. Cuvintele de încurajare pentru parteneri 
  2. Timpul petrecut alături de parteneri 
  3. Cadourile făcute partenerilor 
  4. Serviciile făcute partenerilor 
  5. Relațiile intime cu partenerii 

Construită în jurul acestora, colecția de sfaturi și răspunsuri pe care o vei descoperi în această carte are menirea de a consolida baza oricărei relații, mai ales într-o perioadă ce poate fi percepută la nivel de cuplu ca fiind una cât se poate de delicată: lunile de pandemie. 

În paginile acesteia vei descoperi și o mulțime de chestionare scurte, pe baza topicurilor propuse în carte, ce pot clarifica mult mai bine situația actuală cuplului tău, precum și măsurile pe care le puteți lua, pentru a vă consolida relația. 

Iată care sunt propunerile noastre pentru acest an. Comandă-le online acum de Curtea Veche Publishing și bucură-te de pasiunea cititului chiar și în pandemie, având la îndemână cărți ce îți poți îmbunătăți semnificativ viața și relațiile cu cei dragi!