FacebookTwitterLinkedIn

Grand Fiesta Americana Punta Cana Los Corales

Cel mai mare operator hotelier din Mexic, Grupo Posadas, construiește, pentru prima dată, în Caraibe o proprietate cu o capacitate de 554 de camere. Costurile se ridică la 130 de milioane de dolari, iar resortul va fi unul premium, situat în provincia Punta Cana, din Republica Dominicană. Pe lângă serviciile de cea mai înaltă calitate, turiștii vor fi la un deget distanță de plaja Bavaro, renumită pentru scufundări și alte sporturi acvatice.

The Biltmore, Mayfair

The Millennium Hotel London Mayfair devine, în această primăvară, Biltmore Mayfair, în urma unei transformări care a costat câteva milioane de dolari. Va fi primul hotel din Europa care se asociază cu noul brand de lux, LXR Hotels & Resorts, promovat de Hilton. Nu doar numele se schimbă, oaspeții fiind așteptați și cu alte noutăți, prin care: camerele cu vedere spre piața Grosvenor sunt renovate complet, iar grădina a trecut printr-o reîmprospătare.

Halekulani Okinawa

Situat în Parcul Național Okinawa Kaigan, acest resort de pe malul mării pregătește o inaugurare spectaculoasă, pe 26 iulie. Panoramele uluitoare sunt cheia acestei regiuni, considerate „the Hawaii of Japan”. Hotelul le explotează la maximum, fiecare dintre cele 360 de camere având terasă proprie și o piscină în aer liber, cu vedere la ocean și decorată cu peste 1,5 milioane de plăci de mozaic albastru.

Orient Express Mahanakhon Bangkok

Unul dintre hotelurile din rețeaua Accorhotels, amplasat în cel mai înalt turn din Bangkok, va deveni, la sfârșitul anului 2019, prima proprietate a brandului Orient Express. Hotelul, cu o capacitate de 154 de camere, va dedica un etaj întreg unei săli de wellness, cu un spa realizat în colaborare cu brandul franțuzesc de parfumuri Guerlain. De asemenea, noua proprietate va dispune de două încăperi elegante pentru servirea meselor și de un restaurant pe acoperiș, la etajul 76 al clădirii.

Equinox

Pentru a promova un stil de viață sănătos dincolo de sala de gimnastică, lanțul de fitness global Equinox inaugurează, în 2019, primul hotel de lux în Hudson Yards – cel mai mare domeniu imobiliar privat din Statele Unite ale Americii, de aproximativ 11 hectare, situat în West Manhattan. Turiștii se vor bucura de o experiență spa completă, de un room service ca la carte și de o sală de sport, cu o suprafață de aproape 6.000 de metri pătrați, cea mai mare de până acum deschisă de Equinox.