Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Cel mai mic ceas din portofoliul Longines

Un ceas de doar 16 mm în diametru, Longines Mini profită de pe urmele trendului „mic și frumos“, din ce în ce mai popular între mărcile elvețiene. Ceasul miniatural reușește să găsească eleganța la întrepatrunderea dintre orologerie, bijuterie și un strop de culoare.
 aboneaza-te
long ceas

Cel mai mic ceas din portofoliul Longines de până acum, Mini pare să se fi bucurat de același proces de dezvoltare ca un accesoriu din poțeta unei doamne. Vesel, elegant și totodată subtil multumită profilului cu puțin mai mare de 1,5 cm, Longines Mini devine o prezență de luat în seamă prin luneta bătută cu diamante dar și cele 4 variante de culoare ale curelelor. Roșu aprins, lila deschis, bej sau negru, nuantele au fost alese special pentru a compensa într-un mod elegant dimensiunile reduse.

Modelul este pus în funcțiune de un mecanism quartz L298.2 care indică ora cu ajutorul a două indicatoare placate cu rodiu. Ca o ultimă notă de eleganță, pe cadranul produs din sidef, indecșii de oră 12, 3, 6 si 9 sunt semnalați cu ajutorul a 4 diamante.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii