Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Noriel a deschis cel mai mare magazin din rețea la Coresi Shopping Resort din Braşov

Noriel, liderul pieţei româneşti de jucării, a deschis porțile celui mai mare magazin din rețeaua sa în cadrul noului centru comercial din Brașov, Coresi Shopping Resort.
noriel

Cu o suprafață de 1.024 metri pătraţi, Noriel Mega Store aduce brașovenilor un one-stop-shop pentru părinți și copii.

Pe lângă gama variată de jucării și jocuri, noul magazin aduce şi o ofertă de produse și accesorii de puericultură, pentru copii între 0 – 3 ani, sub marca Noriel Bebe și articole de îmbrăcăminte pentru copii între 0 și 14 ani. Pentru a veni și mai mult în ajutorul tinerelor familii, Noriel a inclus în noile sale magazine și o linie specială de îmbrăcăminte pentru viitoarele mămici.

“Sunt convins că Noriel Mega Store va reprezenta unul dintre punctele principale de atracție din cadrul Coresi Shopping Resort. Vrem să devenim un sprijin real pentru părinții din Brașov, aducându-le acum nu numai jocuri si jucării, dar și articolele de care au nevoie pentru creșterea copiilor, din perioada pre-natală până la școală. Acesta este primul Mega Store deschis, însă nu excludem să mai deschidem două până la finalul acestui an.”, a declarat Cristian Constantinescu, CEO Noriel.

Cu deschiderea noului mega-store din Coresi Shopping Resort, rețeaua Noriel ajunge la un total de 44 de magazine în toată țara.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii