Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Cel mai glam eveniment retro al anului – BALUL BUCUREȘTIULUI INTERBELIC

Fundația Calea Victoriei organizează vineri, 7 iunie 2019, de la ora 20.00, cea de-a șaptea ediție a Balului Bucureștiului Interbelic. În decorul de poveste oferit de sala Bizantină a Cercului Militar Național, va fi recreată magia balurilor fastuoase ale anilor ’20 și ‘30.
 aboneaza-te
balul-orizontal-final-cp3_page-0001

Eleganță, fast, bun gust și, mai ales, distracție – iată ce vei găsi pe 7 iunie în cele două săli puse la dispoziție de Cercul Militar Național: sala Bizantină și cea Gotică. Este cadrul perfect să socializezi, să cunoști oameni noi sau să petreci în stil interbelic alături de familie și prieteni.

Fii creativ și fură privirile tuturor cu ținuta ta de epocă. Pregătește-ți costumul, scoate-ți accesoriile cele mai stralucitoare, alege coafura perfectă și gata! Ești candidatul ideal pentru concursul de costume retro organizat în cadrul balului.

Vei avea ocazia să îi dai pe toți pe spate cu mișcările tale de dans sau să înveți dansurile care erau la modă în perioada interbelică. București Swing Dance Society dă startul petrecerii și te invită pe ringul de dans în pași de tango, charleston sau foxtrot. Cei mai talentați și energici dintre dansatori vor fi apreciați și recompensați cu premii pe măsură în cadrul concursului de dans.

Taxa de participare la Bal este de 150 de lei. Copiii sub 7 ani pot participa gratuit, în limita locurilor disponibile. Înscrieri se fac pe contact@victoriei.ro

Acest eveniment se desfăşoară în cadrul festivalului LUNA BUCUREŞTILOR, festival organizat în parteneriat cu Cercul Militar Naţional, sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Margareta Custodele Coroanei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii