FacebookTwitterLinkedIn

Brandul este deținut de Lechpol, o companie poloneză cu o experiență de 25 de ani în domeniul electronicelor, care se ocupă, de asemenea, și de distribuția produselor Krüger&Matz.

,,În Polonia vindem am vândut în media, în acest an, aproximativ 10.000 de telefoane pe luna. Sperăm ca anul viitor, în România să atingem cel puțin jumătate din această cifră”, a declarat Michal Leszek, fondator Krüger&Matz. Până la finele anului reprezentantul companiei estimează că vor vinde circa 1.000 de smartphoneuri pe lună.

Krüger&Matz își distribuie produsele aproape în toate țările din Europa Centrală, precum și în Germania, Olanda și Portugalia, urmărind, de asemenea, să intre pe piețele din Africa și Africa de Sud. În România produsele sunt disponibile prin comanda online și în hipermarketurile Cora și Selgros.

Modele prezentate ca fiind reprezentative pentru brand brandului sunt: smartphone-ul Krüger&Matz LIVE 2 LTE și tableta Krüger&Matz EDGE1081. Acestea vor fi disponibile și pe piața din România în cursul acestei luni.

Smartphone-ul LIVE 2 LTE vine cu un display IPS de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, procesor Qualcomm quad-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare, slot pentru microSD de până la 32 GB, Android 4.3 Jelly Bean și cameră foto 8 Megapixeli.

Prețurile pentru smartphone-urile Krüger&Matz sunt între 300 de lei și 800 de lei.

Tableta Krüger&Matz EDGE1081, cel mai avansat model din portofoliul companiei este dotată cu sistem de operare Windows 8.1, ecranul IPS de 10.1 inch Full H, procesor Intel Atom Z3735D de 1.33 GHz şi 2GB de memorie RAM, 32 GB de memorie internă extensibilă, USB 3.0 și două camere foto de 2 MP.