Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Cel mai dur atac SUA la adresa OMS și China

Statele Unite au lansat astăzi un atac dur la adresa OMS, declarând ca pandemia a scăpat de sub control mai ales din cauza unui eșec costisitor gestionat de Organizația Mondială a Sănătății, informează Reuters.
United States President Donald J. Trump Speaks About Vaccine Developments, Washington, District of Columbia, USA - 15 May 2020

„Este vorba despre un eșec al acestei organizații în obținerea de informații de care lumea avea nevoie, iar acest eșec a dus la pierderea multor vieți”, a declarat secretarul de stat american pentru Sănătate Alex Azar la adunarea anuală a OMS, care a avut loc online.

Fără a numi China, Azar a mai declarat că „în încercarea de a ascunde această epidemie, cel puțin un stat membru (al OMS) și-a bătut joc de obligațiile de transparență, ceea ce a antrenat costuri teribile pentru întreaga lume”.

„Am văzut că OMS a dat greș în misiunea sa de bază de a distribui informația și de a asigura transparență… Acest lucru nu trebuie să se mai întâmple vreodată”, a spus Azar, citat de Reuters.

Sursa foto: Profimedia

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii