Cautare
, Contributor

Tech |
|

Cel mai bun raport diagonală – rezoluție la noul ecran al Japan Display

Producătorul de ecrane Japan Display Inc, un joint venture al diviziilor dezvoltatoare de ecrane LCD ale Sony, Hitachi şi Toshiba, a anunțat dezvoltarea unui monitor cu o diagonală de 17.3 inci și o rezoluție Full Ulta HD.
20151001_b

Monitorul are o frecvență de cadre de 120Hz, un display LCD, este de aceeași mărime cu un monitor standard de obicei folosit pentru programele de procesare foto – video. Acesta este util nu doar pentru pasionații de jocuri video, ci și pentru pentru medicii care fac operații cu roboți și au nevoie de o redare a imaginilor pe ecrane cu rezoluție foarte bună.

Tehnologia LTPS ((low temperature polysilicon), folosită în construcția ecranului, permite o densitate mai mare a pixelilor, un răspuns mai rapid al display-ului și un consum redus de energie. Noul LCD este dotat cu Full Ultra HD și afișează imagini la o rezoluție de 510ppi.

Modul de afișare: LTPS TFT, mod IPS transmisiv
Mărimea ecranului: (diagonală) 17.3-inci (43.9cm)
Formatul rezoluției:  7,680(W) x RGB x 4,320(H)
Densitatea pixelului: 510ppi
Luminanța (cantitatea de lumina emisă/reflectata pe o unitate de suprafață): 500cd/m2
Raport de contrast:  2000:1
Unghi de vizualizare: >176 grade(CR: >100:1)
Frame rate: 120Hz

Acest ecran va fi expus în cadrul târgului de tehnologii CEATEC Japan 2015, pe 7 – 10 octombrie care se va desfărșura la Makuhari Messe, în Japonia.

Sursă foto

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii