Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Cel mai bogat om din China și Auchan Group, investiție de 3 mld. euro într-un proiect care va genera 14.000 de locuri de muncă

Wanda Group, care are companii ce activează în industria hotelieră, cultură și turism, deținută de cel mai bogat om din China își extinde astfel activitatea și în Franța, scrie Forbes.com.
Investitie

Wanda Group și Auchan Group vor investi 3 miliarde de euro pentru dezvoltarea unui centru de distracție în Paris.

Proiectul va fi cea mai mare investiție făcută de o companie chineză în Franța și va include două parcuri tematice, hoteluri și centre de afaceri.

Investiția în acest proiect este parte a strategiei de extindere a grupului Wanda în alte țări. În ultimii ani, compania a pornit afacerr și în entertainment, în special în filme și sport și a înregistrat miliarde de dolari în urma investițiilor făcute în țări străine. Parteneriatul cu Auchan a fost semnat la o lună după înțelegerea de a plăti 3,5 miliarde de dolari pentru Legendary Entertainment, studio de filme din Hollywood,

În urma dezvoltării proiectului din zona aeroportului Charles de Gaulle, situat la aproximativ 10 kilometri de Paris, vor fi create 14.000 noi locuri de muncă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii