Cautare
, Contributor

Casă de vedetă |
|

Cel mai bogat câine vinde fosta vilă a Madonnei

Unul dintre urmașii moștenitorului patruped al contesei Karlotta Liebenstein scoate la vânzare vila din Miami în care a locuit o perioadă Madonna.
Exterior-Yard

În 1992, un ciobănesc german pe nume Gunther al III-lea devenea cel mai bogat câine din lume după ce stăpâna sa, contesa germană Karlotta Liebenstein, care n-a avut copii, dar a fost o mare iubitoare de animale, i-a lăsat prin testament 200 de milioane de dolari.

Același document mai stipula ca suma lăsată câinelui să fie moștenită de urmașii acestuia, astfel că astăzi, Gunther al VI-lea, strănepotul favoritului contesei, scoate la vânzare o superbă vilă situată în Miami, la prețul de 31,75 de  milioane de dolari.


Casa în stil mediteranean, care a fost o perioadă reședința Madonnei, a fost achiziționată acum 20 de ani, cu 7,5 milioane de dolari, de Gunther al IV-lea.

Situată în apropiere muzeului și a parcului Vizcaya, proprietatea se întinde pe un teren de 1,2 acri și are o deschidere de 30 de metri la Golful Biscayne.

Grădina imensă, cu plante exotice, palmieri și sculpturi din gard viu, are pajiști întinse cu gazon perfect tuns, unde membrii dinastiei Gunther zburdă în voie. O piscină și un doc privat oferă deopotrivă relaxare și un punct de admirat priveliștea superbă către golf.

Cu o suprafață utilă de aproape 800 de metri pătrați, casa are nouă dormitoare și opt băi. Bucătăria este spațioasă și include o zonă de servit masa pentru zece persoane. Elementul decorativ care face ca livingul să fie cu totul special este tavanul casetat și îmbrăcat în lemn sculptat.

De la moartea contesei, averea câinilor a crescut la aproximativ jumătate de miliard de dolari. De fapt, în spatele patrupedului stă un grup de oameni de afaceri italieni care se ocupă de administrarea averii contesei sub numele The Gunther Group, scrie Forbes SUA. Compania, înregistrată în Bahamas, deține proprietăți în Bahamas, Toscana, Milano și Florența.

The Gunther Corporation, divizia americană a Grupului Gunther, cu investiții în activități sportive, presă, imobiliare, cluburi de noapte și cercetare științifică, este proprietara vilei din Miami. Iar Gunther este mascota companiei, ceea ce nu-l împiedică să trăiască în lux, să mănânce trufe și caviar, să călătorească în avioane private ori să-și petreacă vacanțele pe iahturi împreună cu oamenii care au grijă de el.

Viața de câine nu mai e ce a fost.
Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii