Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Cei mai importanţi producători de jucării se pregătesc de Târgul de la Nürnberg

jucarii.jpg
Cei mai mari producători, importatori şi comercianţi de jucării și articole pentru hobby și timpul liber vor fi prezenţi în această iarnă la Târgul de Jucării de la Nürnberg. În ediţia trecută România a fost reprezentată de patru companii.

Evenimentul se desfăşoară între 29 ianuarie şi 3 februarie 2014. La cea mai recentă ediţie au fost peste 72.500 de vizitatori din 113 țări în căutareanoutăților și tendințelor din domeniu, iar în ceea ce priveşte numărul expozanţilor acesta a ajuns la circa 2.700 de companii din 60 de țări, printre acestea şi companii româneşti precum D-Toys (producător de puzzle şi alte jocuri), King Party (producător articole de carnaval şi petreceri), BurakToys (producător jucării din plastic) 1 Pure Design (producător de jucării din lemn) şi NSKN LegendaryGames (producător de board games de strategie).

Târgul de anul viitor promite să capete o amploare şi mai mare având în vedere că locaţia în care se va desfăşura are o suprafaţă mult mai mare faţă de cea de anul trecut, de circa 170.000 metri patraţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii