FacebookTwitterLinkedIn

La evenimentul va avea loc în Marea Britanie în perioada 28 iulie – 1 august 2014, pentru prima dată, consumatorii vor avea ocazia să asiste la Finala Competiției WORLD CLASS, să participe la evenimentele tematice și să se inițieze în cultura consumului băuturilor de calitate.

Lansată în anul 2009, Finala Globală WORLD CLASS este o platformă recunoscută internațional, un punct de referință în domeniul mixologiei, prin care este premiat Barmanul Anului 2014 DIAGEO Reserve WORLD CLASS. Barmanii WORLD CLASS sunt recunoscuți în lume datorită caracterului sofisticat, a serviciilor impecabile de servire și a modului în care reușesc să îmbine tradiția și contemporaneitatea în arta preparării băuturilor.

Finala Globală WORLD CLASS, una dintre cele mai prestigioase competiții pentru barmani din lume,  va fi jurizată de cei mai importanți mixologi din lume, jurnaliști ai celor mai cunoscute publicații de lifestyle, proprietari ai celor mai renumite baruri din lume și cei mai buni artizani din această industrie.

O adevărată provocare de gust și stil cu arome britanice, Finala Globală va prezenta cocktailuri inovatoare create de cei mai talentați barmani din baruri celebre din întreaga lume.

“Suntem bucuroși să anunțăm Finala Competiției DIAGEO Reserve WORLD CLASS, un eveniment de referință în industria băuturilor de lux și cea mai renumită competiție de acest tip din lume. Sunt încântat de faptul că am reușit să lansăm acest program și în România și să văd din ce în ce mai mulți barmani români înscriindu-se într-o competiție care se bucură de renume și care descoperă și valorifică talente, aducând experiența consumului băuturilor de calitate la cele mai înalte standarde,” a declarat Nikolas Xystouris, General Manager PPD Romania.

“WORLD CLASS celebrează cei mai talentați barmani din lume și cultura consumului de băuturi  rafinate. Anul acesta, itinerariul WORLD CLASS aduce un tribut țării de origine și revine în Marea Britanie cu noi trenduri care ridică acest eveniment la rangul de cea mai renumită și recunoscută competiție pentru barmani din lume. Începând cu luna iulie a acestui an, invitații noștri se vor bucura de aroma whisky-ului scoțian și se vor lăsa călăuziți de experiența “deluxe” oferită de WORLD CLASS în Londra. După sosirea în capitala londoneză și luarea pulsului orașului britanic, plini de inspirație, barmanii noștri se vor îmbarca în călătoria WORLD CLASS Live, o provocare unică în viață și o experiență pentru cei mai rafinați consumatori din întreaga lume“, a declarat Viorel Ognean, Reserve Brands & Sales Development Director Eastern Europe, DIAGEO.