Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

În cei 9 ani de la lansare, Libris.ro a expediat peste 8 milioane de cărți în întreaga lume

În cei 9 ani de activitate, Libris.ro a expediat peste 8 milioane de volume de cărți, în întreaga lume. Clienții Libris.ro au plasat aproape 2 milioane de comenzi, livrate în România, dar și în destinații îndepărtate, precum Somalia, Peru, Nepal, Pakistan, Japonia sau India.
Books

Laura Țeposu, Director de dezvoltare Libris.ro: “La 9 ani de la lansare, Libris.ro a atras o comunitate de cititori pasionați, peste 20 milioane de vizitatori unici, pentru care lectura a devenit o parte din viață, așa cum ar trebui să fie în viața fiecărui individ care se respectă. Misiunea noastră din acest an este să îndemnăm cât mai mulți români să citească, să le arătăm puterea cărților de a deschide lumi, suflete și minți. Demersul nostru s-a concretizat în campania #RespectYourself –Oferă-ți timp pentru lectură, prin care încurajăm publicul să își acorde timp pentru citit, pentru relaxare, pentru dezvoltare personală și o activitate prin care arată respect față de propria persoană.

În topul vânzărilor se află titlurile de beletristică, cele de cărți pentru copii, iar o creștere este vizibilă și pe segmentul de dezvoltare personală și spiritualitate.

Din 2014, clienții Libris.ro pot dona către Salvați Copiii atunci când plasează o comandă. Peste 250.000 clienți au donat deja, suma totala strânsă depășește 225.000 euro, fonduri folosite integral de Salvați Copiii în proiecte de dotare a maternităților din România.

Aproape 25% dintre clienții Libris aleg să facă și o donație atunci când comandă cărți prin intermediul Libris.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii