FacebookTwitterLinkedIn

Compania a achiziționat, la sfârșitul anului trecut, un proiect rezidențial și a demarat un proces de investiții în remodernizarea proprietății, oferind la vânzare un stoc de 183 de apartamente într-un proiect de re-dezvoltare imobiliară.

Am analizat cu atenție piața imobiliară locală, înainte de a lua decizia de a investi aici. Am ajuns la concluzia că Bucureștiul duce în continuare lipsă de un stoc calitativ rezidențial și am decis să investim într-un proiect de re-dezvoltare imobiliară, care pune pe piață apartamente generoase într-o zonă dinamică a Bucureștiului”, a declarat Martin Vachek, Managing Director al Daramis.

Vita Bella este localizat lângă Școala Americană, la 7 kilometri de Promenada Mall și hub-ul de birouri din această zonă.

Proiectul are un mix de studio-uri (39-59 de metri pătrați), apartamente cu 2 camere (60-99 de metri pătrați), apartamente cu 3 camere (73-133 de metri pătrați), apartamente tip duplex (145–196 de metri pătrați) și apartamente tip penthouse (151–174 de metri pătrați), iar parcare este subterană.

Prețurile variază între 51.000 de euro și 207.000 euro, la care se adaugă TVA-ul, 5% sau 19%.

Am început procesul de vânzare în martie și am vândut până acum 30% din unități. Clienții noștri sunt familii în căutarea unui cămin mai spațios, precum și investitori privați care achiziționează cu scopul închirierii pentru un randament anual de aproximativ  5-6%”, a declarat Ariel Bouskila, Country Manager al Daramis România.

Daramis achiziționează, dezvoltă și face managementul proprietăților rezidențiale și producătoare de venit. Înfințată în Republica Cehă în 2000, Daramis a finalizat 24 de proiecte, însumând 2.900 de apartamente. Compania este specializată în servicii de închirere și property management, cu scopul optimizării veniturilor și al creșterii valorii proprietății. Portofoliul Daramis include clădiri de birouri cu o suprafață de 51.000 de metri pătrați, precum și un hotel boutique, Rehavital.