Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

Cegeka România, afaceri de 33,2 mil.euro în 2020

Cifra de afaceri a furnizorului de soluții IT&C a crescut cu 15% în 2020 comparativ cu anul precedent.
Cegeka

La nivel de grup, Cegeka este în creștere pentru al 17-lea an consecutiv, compania finalizând 2020 cu o cifră de afaceri consolidată de 640 de milioane de euro, în creștere cu 14% față de 2019. Profitul operațional a crescut cu 31%, până la 51,1 milioane de euro față de anul precedent, iar indicatorul recurent EBITDA s-a ridicat la 70,56 milioane de euro (55,13 milioane în 2019, în creștere cu 28%).

Cele mai mari proiecte realizate anul trecut de Cegeka România au fost pentru companii și business-uri din industria financiar-bancară, asigurărilor, retail, logistică. Tot în 2020 Cegeka România a finalizat un parteneriat strategic cu NN, liderul român în asigurări de viață și servicii de pensii private.

„2020 ne-a testat tuturor limitele – atât ale organizației, cât și ale clienților – și ne-a remodelat, rezultatul fiind o versiune a noastră îmbunătățită. (…) Anul 2020 a însemnat totodată și deschiderea biroului din Republica Moldova, unde ne așteptăm să avansăm foarte rapid prin noul nostru centru de Delivery Services, precum și alți factori importanți de diferențiere”, spune Lucian Butnaru, Country Director, Cegeka România.

Iar în ceea ce privește investițiile, Lucian Butnaru a declarat la cererea Forbes România că acestea se ridică la peste 1 milion de euro doar în 2020, în România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii