FacebookTwitterLinkedIn

„CEC Bank,  instituţia financiară cu cea mai lungă tradiţie şi cea mai extinsă reţea teritorială din România, poate acorda credite de aproximativ 2 miliarde de lei prin programul IMM Invest, având alocat un plafon de garantare de 1.701.438.000 lei”, a anunţat banca într-un comunicat preluat de News.ro.

Prin programul IMM Invest, IMM-urile, indiferent de categoria acestora, pot accesa finanţări pentru activitatea curentă şi pentru investiţii în condiţii avantajoase. Fiecare beneficiar poate cumula finanţări garantate de stat (credite de investiţii şi capital de lucru) în limita plafonului de 10 milioane de lei.

„CEC Bank este unul dintre principalii finanţatori din economia României, cu un portofoliu de peste 12.000 de companii care au apelat la finanţări CEC Bank şi sold al creditelor pe acest segment de peste 12 miliarde de lei. Suntem aici pentru a sprijini repornirea economiei şi pentru a încuraja dezvoltarea companiilor cu potenţial de creştere”, a declarat Bogdan Neacşu, preşedinte – director general al CEC Bank.