Cautare
, Contributor

Orologerie de lux |
|

Ceasurile Bvlgari, din nou în România

Brandul de lux Bvlgari revine în România, prin distribuitorul Albini Prassa, care a readus la București ceasurile mărcii italiene.  
RO_21_72193_146238_1080x1080_VD_Serpenti_SL01

Fondat în 1884 de către bijutierul grec Sotirios Voulgaris, Bvlgari este un brand de lux Italian, bine-cunoscut în industria horologeriei, bijuteriilor, modei dar și al ospitalității. Un brand eclectic, care are curajul să aducă împreună și să încorporeze în bijuteriile și ceasurile sale materiale neconvenționale și combinații cromatice date de pietre prețioase colorate.

Fondată în 2004 de către Ion Schiau, Albini Prassa este companie cu rădăcini în Elveția și România, care și-a început activitatea în 2004 ca distribuitor de ceasuri elvețiene.

„Să spunem că suntem mândri să reprezentăm ceasurile Bvlgari în România ar fi o afirmație care nu ar reuși să exprime pe deplin ceea ce simțim..

 În spatele numelui și faimei strălucitoare a casei Bvlgari, stă angajamentul Bvlgari față de horologerie care nu doar a fost recompensat cu 6 recorduri mondiale în ultimii 6 ani, ci și aduce o viziune proaspătă și puternică pentru întreaga industrie. 

Apreciem realizarea unor adevărate embleme ale secolului XXI precum Octo Finissimo și Serpenti, și suntem impresionați de cum se îmbină într-un echilibru perfect haute-horlogerie originală, design-ul puternic și moștenirea brand-ului”, a declarat în exclusivitate pentru Forbes România Ion Schiau, fondatorul Albini Prassa.

Colecția Serpenti a luat naștere în 1940, când Bvlgari a transformat șarpele – încă din cele mai vechi timpuri un simbol al înțelepciunii, renașterii și vitalității – într-un ceas care avea să devină o emblemă a brand-ului. Bvlgari Serpenti a devenit celebru în lume când Elizabeth Taylor a descoperit boutique-ul Bvlgari pe Via Condotti, în timp ce se afla la Roma pentru a filma pelicula Cleopatra. Astfel, există poze de colecție cu Elizabeth Taylor purtând diferite modeleSerpenti, atât pe platourile de filmare cât și în afara lor.

Creată de designerul Gérald Genta și preluată de casa Bvlgari în anii 2000, colecția Octo este considerată una dintre cele mai îndrăznețe creații din industia ceasurilor. De la primul model lansat în 2014, Octo Finissimo este o saga incredibilă de ceasuri inovatoare, obținând șase recorduri mondiale în șase ani.

Ambele colecții se află în portofoliul Albini Prassa și pot fi văzute la Maison Albini Prassa, în București.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii