Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Ceasul Star Wars Phasma, un tourbillon trecut de partea întunecată

Există probabil sute de ceasuri Star Wars, dar un singur model vine dotat cu un calibru mecanic și chiar cu un tourbillon.
1

Piesa poartă numele căpitalului Phasma din super-producția americană și a fost produsă de Memorigin, producător de ceasuri cu sediul în Hong Kong, specializată în eșapamente tourbillon.

Acest articol nu conține detalii care să strice în vreun fel experiența celui mai recent film Star Wars. Poate doar dacă nu știți că în Force Awakens stormtrooper-ul căpitan cu uniformă argintie se numește Phasma și e jucat de o actriță. Acum, puteți afla că același personaj are și propriul său tourbillon.

Ceasul construit de partea întunecată a Forței este produs de compania din Hong Kong Memorigin și aparține lui Mark Lui, compozitor și designer premiat. Piesa măsoară 43 mm în diametru și beneficiază un mecanism mecanic cu o rezervă de mers de 40 de ore. Componenta de atracție – tourbillon-ul „zburător“ – e amplasat în dreptul orei 6, chiar în baza cadranului din care a fost decupată forma vizorului căștii de „stormtrooper“. Ceasul va fi produs într-o ediție limitată de 200 de exemplare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii