Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Orologerie de lux |
|

Ceasul cu atitudine exclusivistă – Vector Watch BMW i Limited Edition

La un an de la lansarea pe piața din România a Vector Watch și a gamei de modele de mașini BMW i, cele două companii prezintă o ediție limitată a ceasului inteligent cu o autonomie de 30 zile, Vector Luna BMW i Limited Edition, un ceas exclusivist, fabricat în doar 150 de unități.
 aboneaza-te
Vector_Watch_BMWi8

București, 10 noiembrie, o zi de miercuri în care ploaia nu s-a oprit deloc. Am ajuns la evenimentul de la Automobile Bavaria fără mari așteptări pentru că, recunosc, mașinile ori gadget-urile sofisticate nu sunt pe lista mea cu bucurii necesare. Am fost însă martora unui eveniment pe cât de intim, pe atât de revelator, unde, nu numai că am făcut cunoștință cu Vector Watch și cu detaliile lui comune cu modelul BMW i8, ci și cu cei care, de un an de zile, îl folosesc cu succes.

Pentru detalii, am stat de vorbă cu Irina Alexandru, co-fondatorul acestui proiect iar dacă modelele de ceas vă sunt pe plac, trebuie să dați vina pe Irina pentru designul lor.

 aboneaza-te
Vector_Watch_BMWi_Limited_Edition_4

Ce are special Vector Watch BMW i Limited Edition?

„Este un ceas realizat într-un parteneriat exclusivist cu BMW, proiect care sărbătorește 1 an de la lansarea Vector Watch,  100 de ani de existență BMW și, totodată, 1 an de la introducerea pe piața din România a celor două modele i3 și i8.” îmi răspunde Irina atunci când o întreb de ce ne-am adunat astăzi aici.

Produsul se distinge prin carcasa de culoare negru mat, numărul exemplarului fiind gravat pe lateral. Cureaua ceasului este ştanţată cu logul BMW i şi este realizată din aceeași piele folosită exclusiv în industria auto pentru modele BMW i. Aceasta se remarcă prin faptul că este tratată cu un extras natural din frunze de măslin, eliminând utilizarea de substanţe chimice.

De asemenea, doar posesorii ceasurilor din această ediție limitată se vor bucură și de două fețe de ceas inspirate de designul BMW i3 şi BMW i8.

 

De ce o colaborare între Vector Watch și brandul BMW?

Colaborarea dintre Vector Watch și BMW i se bazează pe un set de valori comune. Ambele sunt produse premium, cu un design deosebit şi care se disting printr-o eficienţă remarcabilă.

”Parteneriatul alături de o companie de renume așa cum este BMW, cu o experiență de 100 de ani, ne validează încă o dată dorința și efortul de a oferi clienților noștri produse și servicii ce creează o experiență memorabilă.”, explică Rareș Florea, EMEA Commercial Manager Vector Watch.

Vector_Watch_BMW_3

În cadrul evenimentului, Cosmin Tudoran a susținut că primul ceas pe care l-a purtat pe mână a fost chiar un Vector Watch și, pentru că toată seara a fost bazată pe mărturiile sincere ale îndrăgostiților de acest produs, invitații s-au întrecut în a-și mărturisi fiecare aplicațiile preferate.

Ceea ce mi s-a părut notabil pe lângă design și utilizările practice de care au vorbit cei invitați este faptul că Vector Watch este ceasul recunoscut pentru autonomia bateriei de 30 de zile, fiind compatibil cu toate sistemele de operare (iOS, Android și Windows Phone) în același timp.

Cu peste 100 de fețe și aplicații ce se pot descărca în mod gratuit din magazinul virtual Vector Watch,  fiecare interfață se poate personaliza foarte ușor, cu informații relevante de la ultimele noutăți bursiere, până la starea vremii și evenimentele din calendar.Vector_Watch_BMW_2

Utilizatorii Vector Watch își pot urmări activitatea fizică sau somnul, pot alege melodia preferată direct de pe ceas sau își pot chiar comanda o nouă călătorie cu Uber, toate acestea fără a mai folosi telefonul mobil. Tot de pe ecranul ceasului, utilizatorii pot citi în timp real cele mai noi informații  de pe conturile de Facebook, Twitter sau Instagram și își pot vizualiza e-mailurile si mesajele primite pe WhatsApp sau prin SMS.

Ceasul Vector Luna BMW i Limited Edition este disponibil pentru precomanda începând cu data de 10 noiembrie în magazinele fizice sau online ale Orange România și eMAG. Livrarea ceasului se va realiza de la începutul lunii decembrie a acestui an.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii