Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

(P) Cea mai zgomotoasă ascensiune a unui brand românesc

Alexandru Jurca și Mircea Joian sunt protagoniștii unei colaborări de succes! “DE LA 0 LA 10M$ ÎN MAI PUȚIN DE 3 ANI”- cam așa s-ar putea parafraza succesul răsunător al celor 2 tineri antreprenori. Ambiția lor a dus la cea mai zgomotoasă ascensiune a unui brand românesc.
Alexandru Jurca si Mircea Joian

 

SUCCESUL LUI MIRCEA JOIAN ȘI AL LUI ALEXANDRU JURCA A RĂSUNAT PESTE HOTARE!

Mark Zuckerberg și echipa Facebook îi consideră : “pariul lor pe Europa”.  Singura companie din România care reușește să atragă atenția celor de la Facebook printr-o abordare corectă, bugete ridicate, dar și prin aptitudini, valori și tenacitate în antreprenoriat, este Mava Sports. În cadrul celei mai mari conferințe Facebook de la Praga, protagoniștii succesului  Mava au fost invitați și menționați pe aceeași scenă alături de nume sonore precum Adidas și Nike.

Pentru Mircea și Alex, Amazonul (cea mai mare platformă de vânzări online din lume) a reprezentat o “poartă de acces” perfectă în lumea vânzărilor, însă exemplul protagoniștilor duce dincolo de acest gigant. Pașii lor se îndreaptă mai degrabă spre dezvoltarea brandurilor pe care le conduc, spre creștere și dominare mondială și nu în ultimul rând spre libertate financiară.

Cofondatorii succesului răsunător, Alexandru Jurca și Mircea Joian, ne-au povestit, în exclusivitate, despre singurul curs de vânzări online, constituit cu expertiza unei echipe pasionate de lumea online: După nenumărate cereri de consultanță pe care nu le-am putut onora, am decis să construim un program, atât pentru începători cât și pentru avansați, prin care să oferim consultanța mult așteptată sub o formă accesibilă și foarte sistematizată. Dacă ești la început și vrei să înveți despre lumea online sau dacă ești deja experimentat în acest domeniu, acest program ți se potrivește perfect”.

Cursul lansat de cei 2 antreprenori de succes este intitulat sugestiv The 1 % Club  și conține strategiile care au ajutat propulsarea vânzărilor către 10M$ cât și testele făcute pe reclamă plătită cu o valoare de 1mil $ cheltuiți. Toate acestea vor fi expuse sub forma unor video-uri realizate pas cu pas, click cu click, pentru a putea fi replicate de toată lumea.

Fie că ești interesat de vânzări pe Amazon, fie că vrei să îți dezvolți website-ul propriu și cauți să atragi cât mai mulți clienți, acest curs îmbină toate informațiile și strategiile pe care Mircea și Alex le-au acumulat și care le-au adus la rezultatele deja cunoscute.

Pentru cei care doresc să se înscrie în cel mai sistematizat curs de vânzări online din România mai sunt doar câteva zile în care se poate accesa programul EcomHackers The 1% Club.  http://www.ecomhackers.ro/

Online-ul este viitorul! Iar acești tineri antreprenori au înțeles puterea fantastică a tehnologiei. Prin astfel de oportunități încurajăm îndreptarea atenției către business-urile online. Evoluția online-ului arată că toate business-urile sunt conduse în această direcție.

Oportunitatea vă revine vouă!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii