FacebookTwitterLinkedIn

Jojo Moyes cu romanul După ce te-am pierdut a rămas pe pe poziția a treia a clasamentului, în timp ce pe poziția a cincea a urcat direct autoarea franceză Agnes Martin – Lugand cu volumul Oamenii fericiți citesc și beau cafea.

În Top 5 al celor mai bine vândute titluri scrise de un autor român, conduc detașat Andrei Ciobanu și Irina Binder, fiecare dintre ei având două volume prezente în acest clasament. Andrei Ciobanu a acaparat locurile întâi și al treilea cu cele două volume ale sale, în timp ce Irina Binder cu Insomnii se află pe poziția a doua, iar cu volumul al treilea al romanului Fluturi ocupă poziția a patra.

top 10 carti februarie

Autorea română care vinde însă mai bine chiar și decât Jamie Oliver este Geanina Staicu-Avram. Autoarea video blogului Jamila Cuisine a rămas în topul preferințelor românilor, ocupând a cincea poziție în clasamentul celor mai bine vândute 5 titluri scrise de un autor român și poziția a opta în topul general întocmit de elefant.ro.

În clasamentul autorilor străini conduc Jojo Moyes, cu După ce te-am pierdut, Agnes Martin – Lugand cu volumul Oamenii fericiți citesc și beau cafea și Paula Hawkins cu Fata din tren.

Alte două volume au intrat direct în top 10 titluri scrise de un autor străin: Pecetea morții, sub semnătura celebrei Veronica Roth (autoarea seriei Divergent) și Chimista, carte scrisă de Stephanie Meyer (autoarea seriei Amurg).