Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Cea mai sigură destinație de vacanță: Portugalia sau Grecia

Grecia și Portugalia, două destinații de vacanță foarte populare din Europa, doresc să atragă din ce în ce mai mulți vizitatori pentru a relansa turismul după criza coronavirus.
grecia

Grecia și Portugalia, două destinații de vacanță foarte populare din Europa, doresc să atragă din ce în ce mai mulți vizitatori pentru a relansa turismul după criza coronavirus. Aceste două țări se prezintă ca fiind cele mai sigure destinații, informează CNN, potrivit Digi24.

Ambele țări și-au ridicat restricțiile de la granițe la începutul săptămânii, deschizându-și porțile pentru vizitatori. În aceste state, rata de infectare cu Covid-19 este extrem de redusă. Mai mult decât atât, ele au adoptat și măsuri eficiente pentru a preveni răspândirea virusului și a menține epidemia de coronavirus sub control.

În Portugalia, SARS-CoV-2 a făcut puține victime în comparație cu altele, această țară fiind printre statele europene cu cele mai puține decese. Numărul de victime a ajuns la 1.520 persoane în rândul unei populații de aproximativ 11 milioane de locuitori.

Antonio Costa, premierul portughez, a declarat „Suntem printre țările care au testat cel mai mult, suntem una dintre țările unde oamenii pot veni cu încredere. Încrederea este unul dintre factorii care va face diferența în momentul alegerii unei destinații de vacanță – cred că Portugalia este o alegere bună”.

În același timp, premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, îi asigură pe turiștii străini că țara sa se focusează pentru a oferi siguranță deplină vizitatorilor. “Sunt interesat să fac din Grecia cea mai sigură destinațiede vacanță din Europa”, a mai adăugat aceasta.

Grecia este considerată ca fiind cea mai sigură destinație vara aceasta deoarece numărul deceselor din cauza Covid-19 este mai mic decât cel din Portugalia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii