Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Cea mai scumpă vilă din SUA: 160 milioane de dolari

Atunci când vorbim despre cele mai scumpe proprietăți din lume, cele din Statele Unite ale Americii ocupă, cu precădere, locurile fruntașe ale acestui clasament. Iar dacă ne referim la o zonă anume, atunci Beverly Hills este aproape întotdeauna în top.
image7

În prezent, cea mai scumpă proprietate scoasă la vânzare în SUA este Vila Firenze din Beverly Hills, cu o valoare solicitată de 160 milioane de dolari. Proprietatea are 3,5 hectare, iar suprafața construită este de aproape 2.800 de metri pătrați.

Pe lângă construcția principală, viitorul cumpărător va beneficia și de două case de oaspeți, o clădire arondată piscinei, un teren de tenis, un traseu de jogging, o parcare pentru 30 de mașini, livadă și palmieri uriași.

Vila principală dispune de 20 de dormitoare și 23 de băi și a fost construită în anul 1998, după un proiect realizat de William Hablinsky Architecture, stilul ales fiind cel mediteranean. Realizarea construcției a durat opt ani și este considerat cel mai mare complex rezidențial construit în arealul respectiv. 

În prezent, proprietatea îi aparține lui Steven F. Udvar-Hazy, un miliardar american de origine maghiară care deține compania Air Lease Corporation și are o avere estimată la peste 3,8 miliarde de dolari.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii