Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Lifestyle |
|

Cea mai scumpă proprietate din istoria Los Angeles: The Mountain of Beverly Hills

Scoasă la vânzare pentru un miliard de dolari, The Mountain of Beverly Hills se întinde pe o suprafață de 63 de hectare, fiind aproape de două ori mai mare ca parcul de distracții Disneyland.
LA 1

Deși nu are nicio casă construită, proprietatea își întâmpină cumpărătorul cu o mulțime de avantaje: un drum privat care ajunge până la acel mai înalt vârf al muntelui, 17 parcele pentru terenuri de fotbal, alte drumuri rutiere, utilități – electricitate, sistem de drenare a apei pluviale, bazin de apă, hidrant pentru incendii și un generator foarte puternic.

Agenția care s-a ocupat de amenajarea terenului nu a uitat de partea estetică. Astfel, au fost aduse peste 5000 de plante și 500 copaci, a fost construită o alee pietruită, o instalație de iluminat de împrejurul proprietății și fântâni arteziene.

De asemenea, agenția a identificat 100 de miliardari din lume care sunt interesați și care își permit să cumpere The Mountain of Beverly Hills. Aaron Kirman, agentul care gestionează vânzarea, spune că această proprietate e modalitatea ideală pentru care cineva care dorește să aibă o intrare grandioasă în societatea din Los Angeles.

The Mountain, era cunoscut anterior ca Vineyard Beverly Hills și a aparținut, până în 1970, unor entități diferite. De atunci, nu a mai fost restaurat. Potrivit Bloomberg, actorii Tom Cruise și Brad Pitt și-au arătat, la un moment dat, interesul pentru fabuloasa proprietate.

Sursa: forbes.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii