FacebookTwitterLinkedIn

Biletele pentru cel de-al doilea concert al celebrului violonist André Rieu în România (vineri, 12 iunie 2015, Piața Constituției, București), puse în vânzare astăzi, 10 decembrie, la ora 13.00, s-au vândut în timp record în această după-amiază. André Rieu anunță un al treilea concert, duminică, 14 iunie 2015.

Faimosul violonist André Rieu a înregistrat astăzi un nou record absolut de vânzare a biletelor în România, unde va concerta în premieră în iunie 2015, în Piața Constituției: în numai câteva ore de la punerea în vânzare, au fost epuizate și toate cele 12.500 de bilete pentru cel de-al doilea concert anunțat în cursul zilei de astăzi. Biletele pentru primul concert anunțat s-au epuizat in trei ore.

Al treilea concert André Rieu va avea loc duminică, 14 iunie 2015, în Piața Constituției, iar biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim.

“Dragii fani din România, sunt copleșit de primirea calduroasă pe care mi-ați făcut-o ieri, la sosirea mea la București pentru a anunța primul nostru concert în România. Ne-ați întâmpinat cu sufletul deschis și noi ne vom deschide inimile către voi. Aștept cu nerăbdare să ne revedem cu toții în iunie, în Piața Constituției, pentru câteva seri magice, pline de muzică, dans și romantism la lumina stelelor!”, le-a transmis André Rieu fanilor săi români.