Cautare
, Contributor

Forbes.com

Gastronomie |
|

Cea mai mică “bucătărie” din lume cântăreşte 6,3 kg și a ajuns în România

1_Thermomix_TM_31.jpg
Thermomix, subsidiara producătorului german de electrocasnice premium Vorwerk, lansează oficial pe piaţa din România procesorul multifuncţional de alimente Thermomix TM31, cea mai mică bucătărie mobilă din lume, recomandată de experţii culinari drept „Ferrari-ul bucătăriilor”.

Cu o greutate de 6,3 kilograme, Thermomix este cel mai mic şi mai compact procesor de alimente ce îndeplineşte 12 funcţii într-unul singur: mixer, maşină de tocat, moară, steamer, malaxor, cântar, timer, maşină de gătit, shaker, zdrobitor de gheaţă, blender, râşniţă.

„Procesorul este adresat atât utilizatorilor casnici care vor să gătească rapid, sănătos şi rafinat pentru întreaga familie, cât şi bucătarilor profesionişti, distinşi cu stele Michelin.”, a declarat Hollinek Zsolt, reprezentantul oficial al Thermomix în România.

Robotul este livrat împreună cu o carte de bucate ce conţine 200 reţete în limba română şi care indică inclusiv timpii de gătire, astfel încât alimentele să nu-şi piardă gustul şi vitaminele prin prepararea termică excesivă.

La cerere, sunt disponibile încă trei reţetare internaţionale cu traducere în limba română. Pentru utilizatorii de iPhone, iPad şi iPod, Thermomix a dezvoltat aplicaţia Thermomix App prin care au acces la un reţetar internaţional direct de pe dispozitivul mobil.

Procesorul Thermomix are 23 de brevete pentru tehnologie şi design şi a câştigat în 2009 premiul „Inovaţia culinară a anului”, din partea unui juriu format din consumatori şi experţi independenţi din Germania, iar în 2005 a primit premiul Reddot pentru design.

În România, Thermomix este distribuit printr-o reţea naţională de consultanţi care oferă asistenţă personalizată la instalarea dispozitivului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii