Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Cea de-a VII-a ediție a evenimentului anual de business și tehnologie Microsoft Envison Forum va avea loc pe 19 noiembrie, la București

Evenimentul va reuni experți care vor discuta despre transformarea digitală și impactul pe care aceasta o are asupra piețelor, organizațiilor și societății în general.  
tehnologie

Cunoscut publicului larg drept Microsoft Business Summit, anul acesta, evenimentul a fost redenumit în Microsoft Envison Forum.

Ne aflăm într-un punct de inflexiune al evoluției tehnologice – unul în care sunt definite bazele pe care societatea viitorului se va dezvolta. Transformarea digitală e modul în care companiile pot crește alături de ea, pentru a nu se regăsi, în deceniul ce urmează, incapabile de a înțelege și răspunde provocărilor unei lumi eterogene. E un moment care cere organizațiilor pe lângă viziune, strategie și execuție, o notă de curaj, imaginație și apetit pentru o dezvoltare continuă a aptitudinilor”, a declarat Violeta Luca, General Manager, Microsoft România.

Pe scena Microsoft Envision Forum va urca Gerd Leonhard, autor și speaker, a cărui activitate se concentrează pe tendințele și perspectivele despre viitorul tehnologiei și cel al umanității. Gerd Leonhard este considerat unul dintre principalele voci la nivel mondial pe teme de evoluție prin tehnologie, tradusă în inteligență artificială, leadership în inovație sau economia conectată.

9 din 10 lideri de afaceri consideră transformarea digitală drept o modalitate de a genera inovație și eficiență, iar 85% sunt de părere că organizațiile trebuie să țină pasul cu era digitală, să se adapteze și să fie capabile să furnizeze servicii digitale pentru a-și păstra relevanța pe piață.

Evenimentul va adresa industrii diverse precum comerț, servicii financiare, sănătate sau telecomunicații, în care adopția tehnologiei redefinește atât produsul sau serviciul, cât și relația cu piețele respective.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii