FacebookTwitterLinkedIn

În fiecare an, zeci de organizații preocupate de digitalizarea mediului de business se alătură festivalului creând astfel cea mai mare rețea de evenimente partenere desfășurate simultan în tot Bucureștiul. Festivalul va avea loc la Radisson Blu Hotel și Piața Universității.

Participanții vor avea ocazia să testeze, să afle cele mai importante trenduri și informații de la specialiști internaționali și chiar să își achiziționeze pe loc produsele. Evenimentul este și o importantă sursă de networking atât între branduri și consumatorii acestora, cât și pentru facilitarea colaborărilor de business.

Bucharest Tech Week 2019 aduce pe scena de business din România experți precum Frank M. Salzgeber– Head of Innovation în cadrul Agenției Spațiale Europene (ESA – European Space Agency); Amina Zamani– expert internațional de referință specializat în recrutarea candidaților de top pentru companii mari, care în 2018 a lansat cea mai mare campanie media de diversitate și incluziune din istoria platformei LinkedIn, fiind apreciată cu titlul de Top Relationship Manager al Anului; Anna Maj– lider în soluții FinTech și promotor al inovației în ecosistemele de plată europene, cu o experiență de peste 19 ani în banking, ce a gestionat implementarea primului ”portofel digital” și al primei platforme de plăți mobile din regiunea CEEMEA; Dr Heinz M. Kabutz– autorul ”The Java Specialists’ Newsletter”, o publicație ce se bucură de un success răsunător în rândul a zeci de mii de experți Java din peste 145 de țări și autor al cărții ”Dynamic Proxies” (în limba germană), devenit bestseller pe Amazon.de; Dmitry Soshnikov– Senior Technical Evangelist la Microsoftși profesor universitar în cadrul Institutului de Fizică și Tehnologie din Moscova, promovează în rândul tinerilor pasionați tehnologii precum Inteligența Artificială (AI) și Internet of Things (IoT).

Conferințele din cadrul Bucharest Tech Week 2019 sunt structurate astfel: Innovation Summit, unde speakeri cu expertiză internațională vor împărtăși din experiența lor în utilizarea instrumentelor inovatoare și strategii pentru a accelera procesul de inovare în business și a crea o cultură a schimbării spre un viitor mai conectat și mai orientat spre nevoile clienților; HR Masters Summitse bazează pe nevoile și provocările profesioniștilor din resurse umane și dezvoltare organizațională, abordând subiecte precum: diversitate și incluziune, stilul de lucru Agile în recrutare și motivare, dezvoltarea platformelor de e-learning și mai ales crearea unei culturi organizaționale adaptate inovației tech; Fintech Summitreunește specialiști internaționali ce vor aborda cele mai ”hot” subiecte financiare ale momentului, precum: Open Banking (APIs), piețele de crypto-monede, RegTech, plățile mobile, sau tehnologiile Blockchain; Java Summit, va îmbina sesiuni practice de live-coding si demo-uri, pe tematici precum: Lightweight Enterprise Java with MicroProfile sau Spring Data JPA; .NET Summit, locul de întâlnire al pasionaților de dezvoltare de aplicații software, unde se vor aborda, într-o manieră practică, subiecte precum: utilizarea tehnologiei Blazor pentru dezvoltarea de aplicații web, AI și Machine Learning pe platformele .NET sau crearea de aplicații folosind algoritmii Angular;

Expoziția de tehnologie(Tech Expo), programată în weekendul festivalului, 24-26 mai, este deschisă publicului doritor să testeze tehnologii high-end, fiind cea mai complexă expoziție tech din România. În cadrul Tech Expovor fi prezentate peste 300 de produse și soluții tech, de la companii de renume pe piața locală și internațională. Accesul la expoziția din Piața Universității este gratuit pe baza înscrierii online, pe site-ul evenimentului.

De asemenea, pe parcursul întregii săptămâni (20-26 mai), peste 65 de evenimente ce au ca subiect comun tehnologia vor fi organizate în diferite locații din București de către parteneri ai festivalului, pentrutoate categoriile de public.

Ajuns la cea de-a patra ediție, Bucharest Tech Week a devenit un eveniment de referință pe plan național în domeniul inovațiilor tehnologice. Cu fiecare an, ne dorim să aducem tehnologia tot mai aproape de oameni și să prezentăm informații noi și relevante, de la speakeri consacrați în domeniile lor. Avem în vedere, ca în fiecare an, toate categoriile de public, atât din mediul de business, cât și consumatori și tineri pasionați de tehnologie, toți vor putea găsi tehnologii care să îi ajute să fie mai productivi, mai eficienți, mai activi. Bucharest Tech Week prezintă nu doar tehnologia inovatoare creată pe plan național, ci oferă o platformă globală de dezbatere a trendurilor și subiectelor de interes cu care se confruntă mediul de business în transformarea digitală, precum și consumatorii și pasionații în adoptarea noilor tehnologii.”, a declarat Cătălina Dobre, project manager Bucharest Tech Week.