Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cea de-a cincea ediție East European Comic Con începe vineri, 5 mai

East European Comic Con se deschide vineri, 5 mai, de la ora 16:00, urmând să se încheie duminică, 7 mai, la Romexpo, evenimentul reunind pasionații de filme, seriale, benzi desenate, cosplay, jocuri video, boardgames în ceea ce se anunță a fi cea mai extinsă ediție East European Comic Con de până acum, informează Media Expres.
Comic Con

Actorii care își dau întâlnire cu publicul din România reprezintă seriale celebre ca “Game of Thrones”, “Vikings”, “The Vampire Diaries”, “Stargate SG-1”, “Sparatcus” etc.

Vin la București Nathaniel Buzolic (“The Vampire Diaries”, “The Originals”), Tom Wlaschiha (“Game of Thrones”), Ellie Kendrick (“Game of Thrones”, “Misfits”), Christopher Judge (“Stargate SG-1”, “God of War”), Jefferson Hall (“Vikings”), Craig Parker (“Spartacus”, “Lord of the Rings”).

AMC va avea un stand unde vizitatorii se pot fotografia cu zombie din seriile celebre “The Walking Dead” și “Fear The Walking Dead”.

East European Comic Con va găzdui și momente de stand-up comedy (“Show de Seară” cu Viorel Dragu – Comedy Central), demonstrații de YoYo și Kendama, panel-uri cu actori români care au făcut dublajul unor desene animate cunoscute în anii 90 precum “Viața cu Louie”, “Copiii de la 402”, “Daffy Duck”, “Sylvester”, “Speedy Gonzales” și “Spider-Man”.

Tronul de Fier din cel mai popular serial al momentului, “Game of Thrones”, va fi adus direct de pe platourile de filmare de către HBO România, oferind șansa tuturor participanților de a se fotografia în postura de conducător al celor șapte regate. Totodată, distribuția serialului “Umbre”, producție a HBO România, va susține o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii, în așteptarea lansării celui de-al doilea sezon al seriei.

Zona dedicată gaming-ului va fi cea mai mare de până acum, iar fanii vor putea testa jocuri noi, dar și echipamente de ultimă generație. Lenovo, PC Coolers, Riot Games, Samsung, PC Garage, HP, Fifth Dimension, Ubisoft, RDGA, TP-Link, Blizzard Entertainment, Nvidia și Logitech au pregătit numeroase activități pentru cele trei zile de eveniment.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR LA NIVEL NAȚIONAL – APRILIE 2017

În plus, cele mai tari celebrități online din România vor fi prezente la Comic Con – Bromania, Sector 7 și Creative Monkeyz -, dar și artiști desenatori de seamă precum echipa HAC, Puiu Manu, Pisica Pătrată, Fredo&Pidjin, Cristian Chihaia, Serban Andreescu Victor Druijiniu și mulți alții.

Există și o zonă de târg cu numeroase produse, de la haine, la benzi desenate, bijuterii, cărți etc., din zona culturii pop.

La East European Comic Con, trei cosplayeri recunoscuți internațional (Mirai, Kairi și Keiko-Z) vor alege câștigătorii competiției de cosplay din România, care vor reprezenta țara la marea finală a competiției de cosplay europeană (European Cosplay Gathering), ce va avea loc anul acesta la Paris.

Carrefour va organiza un street food festival pentru toate gusturile. Este pentru prima dată când vizitatorii se vor putea delecta cu un astfel de targ la East European Comic Con, cu o oferta culinară variata.

Accesul publicului începe de vineri, de la ora 16:00 și se va încheia la ora 21:00, sâmbătă de la 10:00 la 20:00, iar duminică de la ora 10:00 la 19:00.

Pentru prima dată, programul și harta întregului eveniment pot fi consultate prin intermediul unei aplicații de mobil, East European Comic Con, disponibilă pe Android (PlayStore) și iOS (Apple Store).

Din motive ce țin de siguranța și confortul vizitatorilor, numărul de persoane va fi restricționat în cazul în care va depăși capacitatea locației, iar vânzarea biletelor la intrare va fi oprită.

În ceea ce privește regulile de acces la eveniment, următoarele obiecte sunt strict interzise: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, spray-uri, arme, binocluri, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, lasere. Accesul cu medicamente este permis doar în baza unei rețete medicale.

TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE LA NIVEL URBAN – APRILIE 2017

În schimbul biletului, fiecare persoană va primi o brățară, iar ruperea sau pierderea ei va conduce la pierderea accesului. Biletele de tip abonament vor fi preschimbate într-o brățară textilă care trebuie pastrată la mână în toate zilele evenimentului.

Distribuirea de flyere pentru participanți sau colectarea unor sume pentru diferite cauze sociale este interzisă.

East European Comic Con dispune și de un punct medical, aflat în pavilioanele C4-C5. Dacă vă simțiți rău sau sunteți martori la o situație de urgență, organizatorii vă sfătuiesc să anuntați cel mai apropiat voluntar instruit special pentru a vă facilita accesul la punctul medical.

Este recomandat părinților să își însoțească copiii la eveniment, deoarece organizatorii nu sunt răspunzători pentru aceștia sau pentru acțiunile acestora.

VEZI RĂZBOIUL COMERCIAL DINTRE FC BARCELONA ȘI REAL MADRID

Organizatorii îi îndeamnă pe posesorii de bilete de Photo Op (Poza) sau Autograph (Autograf) să fie prezenți la începutul sesiunii de autografe și poze.

Pentru a evita statul la coada punctului de vânzare de bilete situat la intrarea în spațiul de eveniment, este recomandat vizitatorilor să își achiziționeze bilet în avans din rețeaua Eventim.

Biletele pot fi achizitionate pe www.comic-con.ro, www.eventim.ro, precum și în magazinele Cărturești, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa și Militari, Humanitas, Vodafone și benzinăriile OMV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii