Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Ce zone din Pitești vor fi reabilitate cu 120 de milioane de lei

pitesti.jpg
Proiectul „Reabilitare infrastructură urbană în Municipiul Pitesti” priveşte refacerea infrastructurii urbane din municipiu - alei, trotuare, parcuri, spaţii verzi, locuri de joacă, carosabil şi piste de biciclişti - pe o suprafaţă de peste 35 de hectare.

Lucrările se vor desfăşura în Zona Central, Zona Bucureşti, Zona Teilor-Mărăşeşti şi Zona Exerciţiu. Principalii beneficiari sunt locuitorii din zonă, dar şi cei care tranzitează oraşul. Valoarea totală a proiectului este de 89,98 milioane lei, din care alocarea financiară nerambursabilă se ridică la 86 milioane lei, potrivit reprezentanților de Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

Află câți bani vor să absoarbă autoritățile anul acesta prin Programul Operațional Regional

Proiectul „Pasaj rutier Podul Viilor din Municipiul Piteşti” are ca obiectiv modernizarea pasajului, concomitent cu refacerea a două sensuri giratorii, modernizarea a cinci artere rutiere şi a reţelei de transport public pe o lungime de circa 3 km. Valoarea totală a proiectului este de 40,86 milioane lei, din care alocarea financiară nerambursabilă se ridică la 31,99 milioane lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii