FacebookTwitterLinkedIn

Actrița Julia Roberts a strălucit purtând un colier de platină din colecția „Red Carpet” și un inel din aur alb de 18 karate, ambele cu smarald în formă de pară și diamante. Setul a fost completat de o pereche de cercei cu diamante, parte din colecția „High Jewelry”.

image004

La rândul său, actrița americană Julianne Moore a impresionat cu o pereche de cercei din aur roz cu safire colorate, parte din colecția „L’Heure du Diamant”, și un inel cu pietre turmaline și diamante din colecția „Temptations”.

Valeria Bruni Tedeschi a ales o pereche de cercei  din colecția „High Jewellery”, din aur alb și galben de 18 karate, cu  diamante galbene, alături de un inel din aur galben de 18 karate din colecția „Red Carpet”, cu safire galbene, portocalii și diamante.

Citește și ce bijuterii Piaget au purtat Jessica Chastain, Gong Li și Melissa George

image005

O pereche de cercei din aur alb din colecția „High Jewellery” a purtat și Araya Hargate, cu diamante, kunzit, rubine și safire roz, căreia i-a alăturat o brățară din aur alb de 18 karate cu ametiste, din colecția „Red Carpet”, și un inel cu diamant în formă de inimă și diamante pavate din colecția „High Jewellery”.

Bloggerul de fashion Kristina Bazan și-a completat ținuta cu un pandantiv, cercei și inele suprapuse din colecția „High Jewellery”, toate din aur alb de 18 karate, cu diamante.