Cautare
, Contributor

Forbes.com

Internet |
|

Ce smartphone-uri cumpără românii ?

smartphone.jpg
În primele 9 luni ale anului 2012, în topul preferințelor utilizatorilor Okazii.ro, după valoarea vânzărilor s-au situat producătorii: Apple – 46,51%, Samsung – 23,39%, Nokia – 11,87%, HTC – 4,65% și Blackberry – 3,25%.

Reprezentanții companiei susțin că  utilizatorii Okazii.ro s-au orientat în număr mare către Categoria Telefoane Mobile și, practic, în fiecare oră s-au achiziționat 11 de telefoane mobile și smartphone-uri, observându-se o tendință tot mai accentuată de orientare a acestora către telefoanele de tip smartphone.

 

 

„Evoluția telefoanelor mobile de-a lungul timpului a fost una uriașă, de la modelele vechi de dimensiuni foarte mari din anii 90’ la smartphone-urile ultra subțiri și performante din zilele noastre. Okazii.ro este sigurul loc din România în care utilizatorii pot găsi atât cele mai recente smartphone-uri, dar și telefoane de colecție, afirmă Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro.

 

Telefoanele de colecție se află și ele, în atenția utilizatorilor ce doresc să-și completeze colecțiile de dispozitive mobile, iar în topul celor mai căutate modele pe Okazii.ro sunt: Nokia 7110, Nokia 5110 , Ericsson A1018S, Motorola D460 și Ericsson T28. 

 

Concluzia studiului Okazii.ro arată un interes tot mai mare al românilor pentru telefoanele mobile și smartphone-uri, acestea fiind în topul vânzarilor pe Internet. Fie că sunt dispozitive mobile simple sau complexe, pe lângă utilitatea lor intrisecă acestea devin tot mai mult un accesoriu de preț al românilor.

 

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi. Cu peste 1,9 milioane de produse listate în toate categoriile şi circa 3,7 milioane de vizitatori lunar, Okazii.ro este un barometru al tendinţelor de cumpărare online.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii