Cautare
, Contributor

Forbes.com

Travel |
|

Ce se poartă în materie de vacanțe – tendințe 2012-2013

mos_craciun_2.png
Tabără de supraviețuire în pădurile sălbatice din Scoția, ski cu Ferrari și Ducati în Italia sau croazieră la Polul Nord, cu spărgătorul de gheață sunt doar câteva din propunerile extravagante de vacanță ale touroperatorului Perfect Tour. Pentru cei care vor mai "puțin" recomandările sunt: Crăciun în Laponia, croaziere și vacanțe exotice, de la câteva nopți până la 101 nopți, reprezentând înconjurul lumii sau magie la Disneyland Paris, odată cu aniversarea a 20 de ani de la înființarea celebrului parc.

Ofertele cuprind de la croaziere spectaculoase și vacanțe exotice, până la opțiuni pentru petrecerea unor sărbători de iarnă mai altfel, în Laponia sau Dubai, de exemplu. “Early Booking”-ul pentru un sejur magic la Disneyland Paris este și el cap de afiș, iar vacanțele inedite, pline de suspans și adrenalină, ocupă un binemeritat loc fruntaș.

Pachetele de croazieră acoperă cele mai îndepărtate "colțuri" ale globului și culminează cu cele în jurul lumii. Cea mai ieftină croazieră exotică are o durată de 3 nopți/4 zile în Caraibe. Cu un tarif pornind de la 59 euro/persoană, plecați din Santo Domingo (Rep. Dominicana), treceți prin La Romana (Rep. Dominicana) și Philipsburg (St. Maarten) și ajungeți până în Fort de France (Martinica). Tariful include toate mesele la bordul navei, un program bine planificat de activități în zilele petrecute în largul mării, o mare varietate de oferte de divertisment și o seară de gală, cu o cină specială.

La polul opus, găsiți croaziera de 101 nopți în jurul lumii, pe care deja patru clienți Perfect Tour au ales-o. Tarifele încep de la 28.378 euro / 101 nopți / cabină. Aventura pornește din Italia, cuprinde Antilele Olandeze, Costa Rica, Mexic, SUA, Noua Zeelanda, Australia, Malaezia, Thailanda, India, Emiratele Arabe Unite și se încheie în Egipt.

Crăciun în Laponia – Perfect Tour organizează pentru al 7-lea an consecutiv un Crăciun de basm în Laponia. Petrecerea Crăciunului 2012 în Laponia, în “Țara lui Moș Crăciun”, oferă, pe lângă magia întâlnirii cu adevăratul Moș și cu elfii care făuresc cadouri în Fabrica de Jucării, șansa unică de a observa Aurora Boreală la cel mai intens nivel din ultimii 50 de ani. Pentru a nu rata acest spectacol feeric al Luminilor Nordului, dar și pentru a putea oferi copiilor o experiență unica, Perfect Tour a pregătit două sejururi în Laponia, cu plecări din 22 și 23 decembrie.

Pachetele cu prețuri începând de la 1.399 de euro/persoană cuprind transport cu avion charter, București –Kittila / Rovaniemi – București, cina în seara sosirii, cina festiva de Crăciun și cazare în hoteluri de 4 stele. De asemenea, sejururile includ o excursie “În căutarea lui Moș Crăciun”, la satul Moșului și în Santa Park, și o excursie “Întâlnire cu Moș Crăciun și familia sa”.

Tot de pe acum puteți apela și la Early Booking Disneyland Paris – Perfect Tour este reprezentant oficial Disneyland Paris în România, iar în 2012 a reușit să ajungă, împreună cu partenerii săi, la o cotă de piață de 40% în ceea ce privește vacanțele cu familia la Disneyland Paris rezervate în Europa Centrală și de Est (CEE – Ungaria, Polonia, Cehia si Romania).

Disneyland Paris aniversează 20 de ani de la deschidere și a pregătit multe surprize. Tarifele pornesc de la 236 euro / adult în cameră dublă / pachet pentru 4 nopți de cazare și 5 zile intrări in parc, la tariful de 2 nopți cazare și 3 zile intrări în parc.

Cei aflați în căutare de inedit și adrenalină pot opta, de exemplu, pentru o tabară de supraviețuire “Bear Grylls” în Scoția (3.750 euro/persoană), pentru o expediție la Polul Nord cu spargătorul de gheață (de la 23.995 $/persoana) sau pentru a skia, alături de Ferrari, Ducati și piloții Fernando Alonso, Felipe Massa, Valentino Rossi și Nicky Hayden, la Madonna Di Campiglio (de la 87 euro/noapte).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii