FacebookTwitterLinkedIn

Forbes SUA îl prezintă pe omul de afaceri Dean Metropoulos, care a relansat pe piața americană brandul de prăjituri Twinkies, dispărut în 2012. În urma punerii în aplicare a acestei idei, a fost înregistrat un profit de 2 miliarde de dolari.  Mexicanul Olegario Vázquez Aldir are de asemenea un plan pe care intenționează să îl aplice.  Este director general al companiei Grupo Empresarial Ángeles, ce operează în patru domenii de activitate și cuprinde astfel un grup financiar, o companie media, spitale și hoteluri. În curând, omul de afaceri își va deschide un canal de televiziune și oferă detalii despre acesta în Forbes Mexic. Tot la capitolul „planuri” se încadrează și cel mai mare brand auto indian, Maruti, despre care ediția indiană a publicației anunță că își schimbă strategia pentru a rezista în fața competiției acerbe.

Două din edițiile recent apărute cuprind și topuri. Forbes Japonia prezintă cei mai buni 100 CEO din Japonia și, a realizat o comparație între companiile din Europa, Asia și America. Cei mai bogați 200 de oameni de afaceri din Rusia sunt prezentați în cea mai recentă ediție a Forbes Rusia, iar Vladimir Potanin se află pe locul întâi în top.

Forbes Polonia marchează un deceniu de la prima apariție, iar economistul Leszek Balcerowicz oferă un interviu în exclusivitate, în care declară, printre altele, că economica poloneză stagnează și, în același timp, propune o idee pentru soluționarea acestei probleme.

VEZI MAI MULTE AICI