Cautare
, Contributor

Forbes.com

Media şi entertainment |
|

Ce scriu rețelele Forbes în lume – edițiile lunii iunie

Primele ediții ale lunii iunie prezintă, printre altele, sfaturi primite de la oameni de afaceri, ecomomia în contextul situațiilor politice și viitorul afacerilor.
forbes-in-lume-martie-569x350

Patru țări au lansate edițiile lunii iunie în această săptămână. Forbes Rusia prezintă câțiva din viitorii moștenitori ai câtorva din cele mai mari afaceri din țară, în timp ce subiectul principal din ediția japoneză a publicației este compania de design IDEO, prezentă în țară printr-o filială aflată la Tokyo.

Forbes Mongolia serbează un an de la prima apariție pe piață, motiv pentru care conține un interviu cu CEO-ul unei companii petroliere locale, în cadrul căruia sunt  oferite sfaturi importante referitoare la business.  A patra țară care a lansat ediția lunii iunie  a publicației este India, al cărei subiect central se învârte în jurul prim-ministrului Narendra Modi. La un an de la numirea acestuia în funcție, este realizată o analiză cu privire la situația țării în perioada mandatului său, iar locuitorii țării încă așteaptă ca premierul să își respecte promisiunea făcută în urmă cu un an.

VEZI MAI MULTE AICI

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii