FacebookTwitterLinkedIn

Topul celor mai profitabile afaceri de familie este prezentat  în Forbes Cehia și Forbes Slovacia. În clasamentul ceh, familia Flosman, care deține un cunoscut lanț de magazine, ocupă locul 65.

Pentru cea mai recentă ediție a Forbes Ungaria, au acordat câte un interviu Gyula Feher, fondatorul unei companii care oferă servicii de streaming online și Ernő Rubik, inventatorul cubului ce îi poartă nunele. De asemenea, pentru ediția bulgară a publicației Forbes, creatorul jocului Minecraft vorbește despre istoria acestuia, în timp ce  Forbes Georgia o prezintă pe Irina Hakamada o prezintă pe politiciana rusă, care povestește despre cariera sa politică.

Forbes Kazahstan îl omagiază pe Nurlan Kapparov, care a decedat pe 26 martie în urma unui atac de cord. Acesta deținea cea mai mare companie minieră producătoare de uraniu și se afla pe locul 43 în topul celor mai bogate persoane de Kazahstan. În fine, Forbes Thailanda scrie că investițiile nipone din Thailanda au scăzut. Cu toate acestea, țara continuă să fie o sursă de afaceri profitabile pentru investitorii străini.

 VEZI MAI MULTE AICI