FacebookTwitterLinkedIn

Patru din noile ediții ale țărilor care au lansat noul număr în această săptămână cuprind articole referitoare la afacerile din respectivele țări, precum și interviuri ale oamenilor de afaceri ce le conduc.

Astfel, Forbes Cehia îl prezintă pe Ladislav Blažek, un important om de afaceri din domeniul modei, iar în Forbes Slovacia, Henry Kallan, deținătorul grupului hotelier prezent în SUA, Library Hotel Collection își prezintă planurile de extindere în Europa și America de Nord. Președintele celei mai mari rețele de retail de încălțăminte poloneze oferă un interviu în Forbes Polonia, în timp ce Forbes India îl aduce în prim-plan pe Atul Ruia, care explică ce înseamnă să controlezi un mall în India. Acesta a înființat High Street Phoenix, unul din primele mall-uri din Mumbai, construit pe o suprafață aflată în proprietatea familiei sale și pe care a existat o fabrică de textile deținută de aceasta.

Alte două ediții ale publicației sunt lansate de Kazahstan și Indonezia. În Forbes Kazahstan se discută despre situația economică a țării și importanța diversificării în detrimentul procesului de „de-dolarizare”, iar Forbes Indonezia prezintă topul celor mai influente femei din 2015.

VEZI MAI MULTE AICI