Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Ce scriu rețele Forbes din lume – edițiile lunii iunie (II)

Entertainmentul digital, domeniul bancar, topul 30 sub 30 sau reușitele femeilor de succes sunt principalele subiecte ale edițiilor apărute în această săptămână.
forbes-in-lume-martie-569x350

Forbes Africa prezintă 30 de tineri cu vârste sub 30 de ani, care au un viitor strălucit și au șanse mari să devină miliardari. Despre persoane de succes se discută și în ediția americană a publicației. Aceasta e dedicată femeilor care au reușit să adune o avere pe cont propriu, printre care Beyonce, Tory Burch sau Jessica Alba, fondatoare a The Honest Company, o companie de 200 de milioane de dolari care se ocupă cu vânzarea produselor pentru bebeluși.

Forbes Polonia conține un interviu cu Leszek Czarnecki, un miliardar polonez care activează în domeniul bancar. Este proprietar, acționar sau cofondator al diversor bănci sau grupuri financiare cum ar fi Getin Holding, care a preluat în urmă cu doi ani Romanian International Bank.

Pe coperta Forbes Spania apare Angus Young, unul din frații ce au fondat trupa AC/DC. În ciuda faptului că unele companii precum Sony, Warner sau Universal încheie tot mai multe contracte de colaborare cu startup-uri din domeniul entertainmentului digital precum SoundCloud sau Spotify, membrii trupei refuză să se alăture acestui ,,trend”.  

VEZI MAI MULTE AICI

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii