Cautare
, Contributor

Tech |
|

Ce schimbări mai pregătește Facebook pentru utilizatorii rețelei de socializare

Reprezentanții rețelei de socializare Facebook au anunțat pe blogul companiei că vor introduce o nouă opțiune pentru utilizatori, aceea de a își ilustra profilul cu o scurtă animație video care va lua locul fotografiei statice de profil.
 aboneaza-te
Facebook

În opinia lor, utilizatorii vizitează profilele de pe Facebook de peste patru miliarde de ori pe zi. „Lumea s-a schimbat mult din 2004 încoace. Utilizatorii crează și vizionează din ce în mai multe videoclipuri. Astfel că, astăzi începem să testăm următorul pas privind evoluția profilelor. Mai precis, curând vei putea filma un scurt clip care va porni automat ori de câte ori cineva îți va vizita profilul”, au scris reprezentanții companiei. Ei au spus că profilele video vor permite userilor să își arate acele părți pe care nu puteau până acum, și chiar să adauge o nouă dimensiune profilului.

Aceștia susțin că nu vor ignora nici fotografiile de profil și că, au dezvoltat, de asemenea, noi opțiuni care vor permite utilizatorului să își lase personalitatea să strălucească prin intermediul fotografiilor de profil.

„Peste 26 milioane oameni au folosit filtrul nostru Celebrate Pride, ceea ce este mai mult decât evident că oamenii, prin poza lor de profil, vor să arate cine sunt. Pozele de profil reprezintă ceea ce se întâmplă în viața oamenilor și ceea ce este important pentru ei. Vrem să oferim userilor posibilitatea să își exprime mai bine personalitatea”, au mai scris ei.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii